46.lv
Ceturdiena, 2024. g. 28. marts 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Ginta, Gunda, Gunta/ Александр, Денис
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Rēzeknes novadā notikušas vairākas autoavārijas

Фото: delfi.lv
Laika posmā no 19.augusta līdz 22.augustam Latgalē reģistrēti 33 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem seši ar cietušajiem cilvēkiem, bet viens diemžēl arī ar diviem bojā gājušajiem. Šajā laika periodā Latgales reģionā tika konstatēti 20 vadītāji, kuri piedalījās ceļu satiksmē alkohola reibumā – 7 automašīnu vadītāji un 13 velosipēdu vai mopēdu vadītāji, informē Valsts policija.
19.augustā Rēzeknes novada Kaunatas pagastā 1964.gadā dzimusi sieviete vadot automašīnu AUDI, izbrauca pretējā joslā, kur notika sadursme starp sievietes automašīnu AUDI un pretējā joslā braucošo VW automašīnu, kuru vadīja 1991.gadā dzimušais vīrietis. Negadījuma laikā cieta divas AUDI pasažieres - 1955.gadā un 1978.gadā dzimušās sievietes, kuras no notikuma vietas tika nogādātas medicīnas iestādē.
 
22.augusta rītā Rēzeknes novada Ozolaines pagastā 1983.gadā dzimusi sieviete, vadot automašīnu VW, sliktu laika apstākļu dēļ netika galā ar transportlīdzekļa vadību, nobrauca no ceļa braucamās daļas un apgāzās. Sieviete guva dažādas traumas un no negadījuma vietas nogādāta slimnīcā medicīniskās palīdzības sniegšanai.
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"