46.lv
Sestdiena, 2024. g. 20. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Mirta, Ziedīte/ Данила, Георгий
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Plānots ceļa remonts no Rēzeknes līdz Audriņiem

Фото: google maps
Šobrīd izsludināts atklāts konkurss autoceļa P36 Rēzekne – Gulbene km3,980 – 12,250 (posma Rēzekne – Audriņi) segas pārbūve, liecina Iepirkumu uzraudzības birojā atrodamā informācija.
Ceļa seguma pārbūves konkursu izsludinājis VAS Latvijas Valsts ceļi un līdz 21. septembrim plkst. 10.00 iespējams iesniegt pieteikumus.
 
Paredzamā līgumcena bez PVN ir 5 614 209 eiro un izpildes termiņš saskaņā ar līgumu plānots 300 dienas no līguma parakstīšanas dienas.
 
Tātad apmēram pēc gadam varam gaidīt, ka minētā ceļa posma remonts tiks pabeigts.
 
lat.46.lv  

Комментарии (0-2/2)
ЛДПР 26.08.2016 11:33
ну наконец-то больше 160 нельзя ездить, дорожное полотно не позволяет
Latgaliets 26.08.2016 21:30
Varbūt kāds arī bauda ceļa labumus, tikai ne Rāznas nacionālajā parkā uz a/c Gaiduļi-Ismeri, kur ceļu atbildīgām personām J.Čudarānam, A.Runčam, V.Stirānam.I.Jurānei ar M.Švarcu priekšgalā ir iespēja pasildīties uz valsts un karjeru īpašnieku rēķina, cerību uz ceļa remontu nav, jo sūdzības strādā uz miskasti. Pa doto ceļu ikdien kursē 12 karjeru tehnika un pilsētas KUK automašīnas, līdz ar ko ceļa segums nes tikai savu nosaukumu, jo izlīdzināt to nespēj pat pagasta greiders. Ceļš ir izšķīdis tā, ka tā platums atļauj brīvi braukt četrās, piecās joslās, jo krievu laika segums ir izgrūsts uz malām un cik saprotu drīz tuvojamies pirmajam ogļu slānim. Lietus laikā veidojas tādas bedres, ka tajās pazūd riteņi un pārvietoties pa ceļu nav iespējams pat ar apvidus auto, toties saulainā laikā redzamība no putekļiem 3m, jo grants jau samalts kā pūdercukurs. Uz doto brīdi gaidām kādu nelaimi, jo pārvietošanās uz ceļa ir apdraudēta, nu un tad varēsim plātīt rokas, meklēt iespējamos iemeslus un visus vainīgos. Vēl gribētos jautāt, vai nevar atbrīvot no ceļa nodokļa, jo ceļu es neesmu redzējis braucot pa šo izdzīvošanas taku un piekari a/m mainu divas reizes gadā. Nu bet Latvijas iedzīvotājus aicinu apmeklēt Rāznas nacionālos cūku rakumus, apsolu, iespaidus gūsiet neaizmirstamus....
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"