46.lv
Ceturdiena, 2024. g. 25. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Bārbala, Līksma/ Зиновий, Давид, Иван
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Zeimulī svinēja tēva dienu

20.09.2016
Trešdien, 14. septembrī pie Pilskalna pulcējās ģimenes ar bērniem, lai svinētu brīnišķīgus svētkus – Tēva dienu. Jau otro reizi Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs "Zeimuļs" organizēja svētku pasākumu par godu mūsu labākajiem, gādīgākajiem, jautrākajiem, drosmīgākajiem un stiprākajiem tētiem, informē ARPC metodiķe darbam ar bērniem un ģimenēm Olga Strode.
“Vienmēr pirmie!", "Svītrainie", "Ātrie gliemeži", "Tikai uz priekšu!", "Visizveicīgākie" – tie ir tikai daži nosaukumi, ko vairāk nekā 50 ģimenes bija izvēlējušās, lai piedalītos svētkos. Gan tēti, gan bērni, kā arī mammas un ikviens klātesošais varēja piedalīties dažādās spēlēs, radošajās darbnīcās, kopā ar Zeimuļa brīvprātīgajiem izgatavot “Supervaroņa maskas”, piedalīties konkursos, nofotografēties fotostūrītī.
 
Bērni pašu rokām gatavoja tētiem dāvanas. Savukārt, tēti Valsts robežsardzes koledžas darbinieku vadībā izmēģināja spēkus šautriņu mešanā, piedalījās roku spēkošanās konkursā un spēlēja spēli "Maģiskais kubs".
 
Šajā dienā speciāli tētiem notika arī kulinārijas meistarklase īstās Tēva dienas zupas gatavošanā. Bija interesanti vērot, ar kādu veiklību tēti mizoja kartupeļus, burkānus, smalcināja sīpolus un kāpostus.
 
Svētku noslēgumā visi kopā spēlēja spēli “Izpletnis” un degustēja uz ugunskura gatavoto boršču. Visi tēti un bērni par savām pūlēm saņēma balvas, kā arī milzīgu pozitīvu emociju lādiņu.
 
Bet pats galvenais – tēti un bērni pavadīja laiku kopā. Tā bija lieliska iespēja satuvināties ar bērniem un kļūt par īstiem draugiem.
 
Kā patīkama dāvana visiem tētiem kļuva fotoizstādes “Mans tētis – vislabākais!” atklāšana, kas ARPC “Zeimuļs” būs apskatāma līdz 23. oktobrim. Aicinām ikvienu interesentu!
 
Paldies visiem, kuri piedalījās svētkos un palīdzēja to organizēšanā – Valsts robežsardzes koledžai, SIA “Baltā Bura”, ARPC “Zeimuļs” Jaunatnes lietu nodaļai, Rēzeknes pilsētas Jauniešu domes dalībniekiem, ARPC “Zeimuļs” brīvprātīgajiem, metodiķiem, pedagogiem un darbiniekiem.
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"