46.lv
Ceturdiena, 2024. g. 28. marts 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Ginta, Gunda, Gunta/ Александр, Денис
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Uzsākta Rēzeknes slimnīcas piegulošās teritorijas rekonstrukcija

Фото: 46.lv
Otrdien, 20. septembrī tiks uzsākti SIA „Rēzeknes Slimnīca” centrālās ēkas piegulošās teritorijas rekonstrukcijas darbi, kuru laikā tiks ieviesti īslaicīgi transportlīdzekļu un gājēju kustības ierobežojumi, informē SIA „Rēzeknes slimnīca” sabiedrisko attiecību speciāliste Laura Sondore-Strode.
Projekta realizācijas laikā auto īpašniekiem ļoti liels lūgums būt iecietīgiem un saprotošiem, un iespēju robežās personīgās automašīnas neizmantot, vai arī tās novietot slimnīcai blakus esošajās ielās, pirms tam pārliecinoties, ka automašīna netraucēs satiksmi.
 
Rekonstrukcijas darbu 1. etapa laikā (kustības shēmu skatīt pielikumā) transportlīdzekļu satiksme (atļautais kustības modelis iekrāsots melnā krāsā) un gājēju kustība (atļautais kustības modelis iekrāsots sarkanā krāsā) organizēta tādā veidā, lai nodrošinātu maksimāli netraucētas pārvietošanās iespējas neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta transportlīdzekļiem.
 
Autovadītājiem un gājējiem lūgums būt uzmanīgiem, ievērot uzstādītās ceļa zīmes un ar izpratni izturēties pret ieviestajiem īslaicīgajiem ierobežojumiem. Tuvākajā laikā informēsim par tālāko būvdarbu gaitu.

SHĒMA

 
lat.46.lv  

Комментарии (0-1/1)
jauki 27.09.2016 22:38
slimnīcai ir nauda tādai rekonstrukcijai?
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"