46.lv
Piektdiena, 2024. g. 19. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Fanija, Vēsma/ Евтихий, Платонида, Ярема
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Sākas kandidātu pieteikšana augstākajam apbalvojumam pilsētā “Rēzeknes goda pilsonis”

Фото: rezekne.lv
Rēzeknes pilsētas dome no 21. septembra līdz 1. novembrim izsludina kandidātu pieteikšanu apbalvojuma "Rēzeknes Goda pilsonis" piešķiršanai 2016. gadā. To piešķir fiziskām personām par sevišķiem nopelniem Rēzeknes labā, kas var izpausties valsts, pašvaldības, sabiedriskajā, kultūras, izglītības, zinātnes, saimnieciskajā vai citā darbā, informē pašvadības portāls.
Par nopelniem uzskatāms gan izcils darbs, gan ilgstoša, priekšzīmīga un panākumiem bagāta darbība. Kandidātus šim apbalvojumam var izvirzīt domes deputāti, domes komitejas, komisijas, Rēzeknē reģistrētas juridiskas personas, valsts vai pašvaldību institūcijas vai iedzīvotāji (ne mazāk kā 10 pilngadīgas personas, kuru dzīvesvieta deklarēta Rēzeknē).
  • Iesakot kādu personu šim apbalvojumam, jānorāda šāda informācija par kandidātu:
  • vārds, uzvārds, dzimšanas dati, nodarbošanās, dzīvesvieta, kontaktinformācija;
  • dzīvesgājuma apraksts;
  • sabiedrisko aktivitāšu apraksts, par kuriem varētu piešķirt šo apbalvojumu.
Jāiesniedz arī informācija par kandidāta pieteicējiem (fiziskām personām – vārds, uzvārds, dzīvesvietas adrese, personas kods, paraksts).
 
Par Goda pilsoņa nosaukuma piešķiršanu vispirms lemj Domes komiteju apvienotajā slēgtajā sēdē, galīgo lēmumu deputāti pieņem domes sēdē. Tradicionāli Rēzeknes pilsētas Goda pilsoni nosauc Latvijas Republikas proklamēšanas dienai veltītajā pasākumā.
 
Pieteikumi iesniedzami Rēzeknes pilsētas domes Sabiedrisko attiecību nodaļā, Atbrīvošanas alejā 93 (207. kab.), Rēzeknē, LV-4601. Plašāka informācija pa tālruņiem 64607616 vai 64607675.
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"