46.lv
Trešdiena, 2024. g. 24. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Nameda, Ritvaldis, Visvaldis/ Антип, Григорий, Яков
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Valsts robežsardzes koledžā notika starptautisks seminārs

Фото: VRK arhīvs
Pamatojoties uz Valsts robežsardzes koledžas un Lietuvas, Igaunijas, Somijas un Polijas robežsardzes izglītības iestāžu savstarpējās sadarbības plāniem 2016.gadam, š.g. 29.novembrī – 2.decembrī Valsts robežsardzes koledžā (turpmāk – VRK), Rēzeknē notika starptautisks seminārs „Studentu mācību prakse formālajā izglītībā: norise, problēmas, inovatīvi risinājumi (turpmāk – seminārs).
Semināra mērķis – dalīties labākajā un inovatīvajā pieredzē par studentu mācību prakses organizēšanu.
 
Seminārā piedalījās pārstāvji no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Somijas un Polijas.
 
Latvijas un ārvalstu delegācijas prezentēja savas valsts studentu mācību prakses organizēšanu, tās reglamentējošos noteikumus/nolikumus, teritoriālo struktūrvienību un prakses īstenotāju pienākumus un tiesības, studentu tiesības, pienākumus un atbildību pildot prakses uzdevumus, prakses atskaites, mācību prakses norisi, uzraudzību, aizstāvēšanu un vērtēšanu, turpmākām darbībām, ja prakse netiek veikta pilnā apjomā, teritoriālo struktūrvienību atsauksmes par studentu prakses efektivitāti, pastāvošām problēmām un inovatīviem risinājumiem. 
 
Semināra dalībnieki apmeklēja arī Latvijas Republikas Austrumu robežu – Valsts robežsardzes Daugavpils pārvaldes Silenes robežapsardzības nodaļu. Lai iepazīstinātu viesus ar Latvijas kultūras tradīcijām un vēsturisko mantojumu, tika organizēta ekskursija uz Aglonas Maizes muzeju.
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"