46.lv
Sestdiena, 2024. g. 20. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Mirta, Ziedīte/ Данила, Георгий
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Starp labākajiem 2016. gada Latvijas ķīmijas skolotājiem – Rēzeknes pedagogi

Фото: publicitātes foto
Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) Materiālzinātnes un lietišķās ķīmijas fakultātē (MLĶF) 7.decembrī notika ikgadējais seminārs Latvijas ķīmijas un dabaszinību skolotājiem «Ķīmija kā prioritāte», kura laikā tika apbalvoti 2016. gada ķīmijas skolotāji no Latvijas reģioniem un Rīgas par veiksmīgu un regulāru topošo ķīmijas studentu sagatavošanu, par izcili paveiktu darbu, spēju ieinteresēt skolēnus savā mācību priekšmetā un tālākām studijām augstskolā ķīmijas, inženierzinātņu un materiālzinātnes nozarēs RTU.
Latvijas Organiskās sintēzes institūts savu apbalvojumu pasniedza Tukuma Raiņa ģimnāzijas skolotājai Ludmilai Reimatei un Rēzeknes 5. vidusskolas skolotājai Inesei Reksnei.
 
Ar AS «Grindeks» balvām tika pagodināta Rēzeknes Valsts 1. ģimnāzijas skolotāja Sandra Zeltiņa.
 
Seminārs «Ķīmija kā prioritāte» RTU MLĶF tiek organizēts jau kopš 1999. gada ar mērķi sniegt skolotājiem padziļinātas zināšanas dažādās ķīmijas nozarēs, tā palīdzot sagatavot topošos ķīmijas studentus. Līdz šim semināri snieguši ieskatu vairāk nekā 30 tematos, kas saistīti ar ķīmiskās ražošanas attīstības tendencēm, farmācijas attīstības perspektīvām, piena produktiem un to ķīmisko dabu, produktu kvalitātes kontroli, būvmateriālu rūpniecības attīstību.
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"