46.lv
Piektdiena, 2024. g. 29. marts 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Agija, Aldonis/ Трохим, Иван
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

No 12. decembra mainās maršruta Nr.21 kustības grafiks

Фото: rezekne.lv
Saskaņā ar saņemto rakstisko lūgumu, no 12. decembra tiek ieviestas izmaiņas Rēzeknes pilsētas sabiedriskā transporta grafikā. Maršruta Nr. 21 reiss, kurš līdz šim gāja no Vipingas plkst. 22.10, tagad izies par desmit minūtēm vēlāk – plkst. 22.20, informē domē.
Rēzeknes pilsētas domes Pilsētas saimniecības pārvaldes satiksmes organizācijas inženiere-ekonomiste Tatjana Botušanska informē, ka attiecīgi par desmit minūtēm novirzīsies autobusa pienākšana visās maršruta pieturās, kā arī no gala pieturas Blaumaņa ielā autobuss Nr. 21 izies uz Vipingu nevis 22.30, bet gan 22.40. Autobusu kustības saraksts tiks nomainīts visās šā maršruta pieturās. Savukārt pēdējā reisa atiešanas laiks no Vipingas plkst. 23.00 paliks nemainīgs.
 
Vēstuli ar lūgumu veikt izmaiņas sabiedriskā transporta grafikā iesniedza SIA “LEKON” valdes priekšsēdētājs V. Popandopulo, pamatojot lūgumu ar to, ka veikala-noliktavas “LABAIS” un Pašražotās kulinārijas un konditorejas izstrādājumu produkcijas veikala darbinieki (18 cilvēki) strādā līdz plkst. 22.00 un pēc darba dienas beigām nepagūst uz autobusu.
 
Atgādinām rēzekniešiem: ja jums ir priekšlikumi saskaņā ar Rēzeknes pilsētas sabiedriskā transporta kustības grafikiem, jums ir iespēja vērsties rakstiski Rēzeknes pilsētas domes Pilsētas saimniecības pārvaldē, kab. Nr. 103, kur jūs uzklausīs satiksmes organizācijas inženiere-ekonomiste Tatjana Botušanska. Tālr. 646-07684.
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"