46.lv
Ceturdiena, 2024. g. 18. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Jadviga, Laura/ Платон, Федора
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Aicina pieteikt nominantus “Kārsavas novada Jauniešu gada balvai 2016”

Фото: Facebook
Jau vairākus gadus Kārsavas novadā jauniešu centrs “Pūga” organizē Jauniešu gada balvu, kurā tiek atspoguļoti sasniegumi un notikumi jaunatnes jomā gada laikā, kuri ar savu veikumu ir mainījuši ne tikai savu un citu jauniešu ikdienu, bet arī devuši ieguldījumu novada izaugsmē, informē Kārsavas novada pašvaldības jaunatnes lietu speciāliste Anna Zīmele. 
Piektdien, 20. janvārī, plkst.19.00 Kārsavas kultūras namā jau piekto reizi tiks pasniegtas Kārsavas novada Jauniešu gada balvas.
 
Ar septiņām nominācijām dažādās kategorijās startē “Kārsavas novada Jauniešu gada balva 2016”, sniedzot iespēju pateikties ne tikai jauniešiem, bet arīuzņēmējiem un pasākumu organizatoriem, kas ne vien ir atbalstījušas jauniešu iniciatīvas, kā arī piedāvājušas dažādas aktivitātes.
 
Ikvienam novada iedzīvotājam ir iespēja paust savu viedokli un izvirzīt nominantu – jaunieti, kurš ir pelnījis gūt atbalstu, kādā no septiņām izvirzītajām nominācijām:
 
 
"Kuorsovys nūvoda patriots"
“Goda Iniciativa/ Pasuocīņs”
"Goda Škoļnīks"
“Goda Izaugsme”
"Goda Sportists"
"Jaunīts Uzjiemiejs"
“Jaunīšim draudzeiguokīs uzjāmums”.
 
Nominanti var tikt pieteikti aizpildot pieteikuma anketu internetā: http://ej.uz/5kd2, vai nosūtot to uz e-pastu biedriba.puga@gmail.com, vai atstājot speciālās pieteikumu urnās (līdz 2017. gada16. janvārim), kuras izvietotas:
 
Malnavas koledžā;
Kārsavas novada domes pašvaldības ēkā 2. stāvā;
Kārsavas novada bibliotēkās. 
 
Iesniegtās pretendentu anketas vērtēs speciāla komisija, izvērtējot pretendentu personīgos sasniegumus un ieguldījumu novada attīstībā.
 
Svinīgā balvu pasniegšanas ceremonija norisināsies piektdien, 20. janvārī, plkst.19.00, Kārsavas kultūras namā un plkst. 22.00 ir paredzēta balle ar groziņiem, ieejas maksa 2 eiro.
 
Gadu laikā tas ir kļuvis par tradicionālu pasākumu un atskatu uz paveikto, līdz ar to jauniešu vidū tas tiek gaidīts ar nepacietību. Jāatzīmē, ka šis gads ir jubilejas gads, jo Kārsavas novada Jauniešu gada balva svinēs savu piecu gadu jubileju! 
 
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"