46.lv
Ceturdiena, 2024. g. 28. marts 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Ginta, Gunda, Gunta/ Александр, Денис
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Vizuālās mākslas konkurss “Bērni par drošību!”

Фото: publicitātes foto
Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs „Zeimuļs” sadarbībā ar Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes Rēzeknes iecirkni aicina bērnus un jauniešus piedalīties vizuālās mākslas konkursā “Bērni par drošību!”.
Konkursa mērķis ir pievērst uzmanību bērnu drošībai un paplašināt bērnu zināšanas par personīgo drošību, drošību brīvajā laikā un ceļu satiksmes noteikumiem. Konkursam tiek pieņemti darbi, kas atbilst tēmai “Bērnu drošība”, tas ir, bērnu drošība ikdienā, mājās, skolā, uz ceļa un citās vietās.
 
Piedalīties konkursā var visi Rēzeknes pilsētas un Rēzeknes novada skolu un pirmsskolas vecuma bērni, jaunieši. Zīmējuma lapas izmērs – A3. Zīmējumu var veikt jebkurā tehnikā, tiek gaidīti arī oriģināli darbu noformējumi.
 
Dalībnieku vecuma kategorijas: bērni līdz 6 gadiem, no 7 līdz 9, no 10 līdz 13, no 14 līdz 18 gadiem.
 
Vērtēšanas kritēriji: atbilstība tēmai, darba izpildījuma kvalitāte, oriģinalitāte.
 
Darbus aicinām iesniegt Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrā “Zeimuļs”, 1.1 kabinetā vai nosūtīt pa pastu (ARPC, Krasta ielā 31, Rēzeknē, LV-4600) līdz 1. martam.
Lūgums darba otrajā pusē norādīt autora vārdu, uzvārdu un tālruņa numuru, darba nosaukumu, klasi, izglītības iestādi. Konkursa nolikums pielikumā.
 
Konkursa uzvarētājus gaida diplomi un balvas no ARPC “Zeimuļs”, kā arī Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes Rēzeknes iecirkņa veicināšanas balvas. Konkursa uzvarētāji tiks apbalvoti martā svinīgā pasākumā, kas būs veltīts ARPC „Zeimuļs” Drošības mācību klases pastāvēšanas otrajai gadadienai.
 
Aicinām bērnus aktīvi piedalīties konkursā! Aicinām vecākus un pedagogus informēt bērnus par zīmējumu konkursu!
 
Plašāka informācija par konkursu pa t. 28375137.
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"