46.lv
Piektdiena, 2024. g. 29. marts 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Agija, Aldonis/ Трохим, Иван
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Pasaules sniega diena Rēzeknē

Фото: publicitātes foto
Lai pievērstu bērnu un jauniešu uzmanību ziemas sporta veidiem un aktivitātēm uz sniega, šajā nedēļas nogalē, 14. un 15. janvārī, lieli un mazi rēzeknieši aicināti baudīt ziemas priekus nu jau tradicionālās Pasaules Sniega dienas ietvaros, vēsta Rēzeknes sporta pārvalde.
Sestdien, 14. janvārī plkst. 13.00 bērni, jaunieši, ģimenes ir aicinātas uz Rēzeknes pilsētas domes Sporta pārvaldes slidotavu un stadionu, kur ikvienam būs iespēja piedalīties jautrās stafetēs un konkursos, kā arī pieslīpēt slēpošanas prasmes ar distanču spēlēm.
 
Svētdien, 15. janvārī plkst. 12.00 notiks Ģimeņu pasākums „Vediet bērnus uz sniega!” (bez vecuma ierobežojuma) Rēzeknes pilsētas Festivāla parkā. Gan lieli, gan mazi rēzeknieši pilsētas viesi aicināti sacensties spēkā, veiklībā, ātrumā un precizitātē jautrās ziemas aktivitātēs. Būs iespēja pikoties, braukt no kalna, slēpot un sacensties ar citiem, kā arī lieliski pavadīt laiku ar visu ģimeni.
 
Reģistrācija Ģimeņu pasākumam “Vediet bērnus uz sniega!” Festivāla parkā no plkst. 11.30.
 
Pēc sniegotām aktivitātēm piepildītām brīvdienām Rēzeknes pilsētas domes Sporta pārvalde aicina līdz 26. janvārim iesūtīt radošos darbus foto, zīmējumu vai domrakstu konkursam par tēmu “Bērni uz sniega”.
 
Pasaules Sniega dienas pasākumu aktīvākie, atraktīvākie un radošākie dalībnieki saņems balvas.
 
Plašāka informācija nolikumā (skat. pielikumā).
 
Pasaules Sniega dienas pasākumus organizē Latvijas Slēpošanas savienība sadarbībā ar Rēzeknes pilsētas domes Sporta pārvaldi, pašvaldības aģentūru „Rēzeknes Kultūras un Tūrisma centrs”, Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centru “Zeimuļs”, Izglītības pārvaldi un Rēzeknes bērnu – jaunatnes sporta skolu.
Laika apstākļu dēļ var tikt veiktas izmaiņas pasākumu norisē.

NOLIKUMS

 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"