46.lv
Piektdiena, 2024. g. 19. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Fanija, Vēsma/ Евтихий, Платонида, Ярема
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Aicina uz topošo vecāku skolu

Фото: пресс-фото
Trešdien, 18. janvārī sāksies kārtējais Topošo vecāku skolas kurss. Tajā iekļautas sešas lekcijas, kuras vadīs vecmātes, psihoterapeits, zīdīšanas konsultante, dūla.
Topošo vecāku skolas jaunā programma:
  • 18. janvārī plkst. 15.00 – vecmāte Edīte Lubāne stāstīs par izmaiņām sievietes organismā grūtniecības laikā, kā arī par dažādiem sarežģījumiem, kuri var rasties grūtniecības laikā, kā arī par diētu, apģērbu, medikamentiem, ceļošanu, kaitīgiem ieradumiem grūtniecības laikā un daudz ko citu.
  • 25. janvārī plkst. 15.00 – vecmāte Žanna Ivanova pastāstīs par dzemdību etapiem, kā pareizi elpot un uzvesties dzemdību laikā un citiem jautājumiem.
  • 1. februārī plkst. 15.00 – vecmāte Žanna Ivanova stāstīs par gatavošanos dzemdībām, par dzemdību norisi, par pretsāpju līdzekļu izmantošanu dzemdību laikā, par dažādiem sarežģījumiem dzemdību laikā un ķeizargrieziena operāciju, kā arī pastāstīs par ģimenes dzemdībām, pēcdzemdību kontracepciju.
  • 8. februārī plkst. 15.00 – sertificēta zīdīšanas konsultante, dūla Anita Baltalksne stāstīs par nepieciešamību mazuli barot ar krūti, mācīs kā vissekmīgāk uzsākt zīdīšanu, lai izvairītos no problēmām un neveiksmēm, emocionāli un informatīvi sagatavos un iedrošinās topošās māmiņas mazuļa barošanai ar krūti, lai rastu sevī spēku un ticību, ka viņām viss izdosies.
  • 15. februārī plkst. 15.00 – ģimenes psihoterapeite, mākslas terapeite Aloida Jurčenko pārrunās to, kā emocionāli pilnvērtīgi sagatavoties dzemdībām bez negatīvām emocijām – bailēm par gaidāmajām dzemdībām un raizēm par mazuļa veselību, kā gaidību laiku pārvērst radīšanas procesā, piedzīvojot brīnišķīgo kopības sajūtu, mīlestību un uzticēšanos.
  • 22. februārī plkst. 15.00 – sertificēta zīdīšanas konsultante, dūla Anita Baltalksne pastāstīs un parādīs kā pareizi aprūpēt jaundzimušo, par pareizu mazuļa hendlingu (bērniņa cilāšanu un nēsāšanu uz rokām), demonstrēs slingu un parādīs, kā to pareizi izmantot. Gaidīti arī topošie tēvi!
Lekcijas Topošo vecāku skolā notiks katru trešdienu plkst. 15.00 Māmiņu kluba telpās, Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrā „Zeimuļs”, Krasta ielā 31, 1.9. kabinetā.

Aicinām visus topošos vecākus!
 
Lūgums iepriekš pierakstīties pa t. 26633854 vai www.mkrezekne.lv.
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"