46.lv
Otrdiena, 2024. g. 23. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Georgs, Jurģis, Juris/ Терентий, Яков, Александр
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Aicina uz pasākumu “Brunch ar lēmumu pieņēmējiem”

Pirmdien, 30. janvārī plkst. 10.00 Rēzeknes pilsētas domes lielajā zālē otru gadu pēc kārtas norisināsies Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centra Rēzeknes pilsētas Jauniešu domes rīkotā neformāla jauniešu, politiķu un lēmumu pieņēmēju tikšanās “Brunch ar lēmumu pieņēmējiem”.
Pasākums “Brunch ar lēmumu pieņēmējiem” ir iedrošinājis jauniešus runāt ar politiķiem, paust savu viedokli, attīstīt savas idejas un tas ir milzīgs solis ceļā uz individuālo un pilsētas attīstību. Šis pasākums ļauj arī politiķiem paskatīties uz daudzām aktuālām lietām no jaunieša skatupunkta. Galvenais mērķis ir veicināt jauniešu un lēmumu pieņēmēju (deputātu, pašvaldības darbinieku, iestāžu vadītāju) savstarpējo dialogu. Pasākums “Brunch ar lēmumu pieņēmējiem” ir tikai neliels solis veiksmīgai turpmākajai sadarbībai.
 
Tikšanās ietvaros jaunieši prezentēs Rēzeknes Jauniešu domes apkopotos un forumā “Iedvesmo Rēzekni” izstrādātos priekšlikumus, diskutēs par Rēzeknes pilsētas un jauniešu aktuālajām problēmām, meklēs kopīgus risinājumus, kā arī izstrādās kopīgas pasākumu idejas. Šis pasākums dos iespēju satikties, iepazīties un pārrunāt jauniešiem aktuālus jautājumus. Jauniešiem tā nereti ir pirmā iespēja tieši un nepastarpināti uzrunāt lēmumu pieņēmējus, izstāstīt par sev svarīgo un uzdot jautājumus, savukārt lēmumu pieņēmējiem tā ir iespēja dzirdēt par jauniešiem aktuālo no „pirmavota” – paša jaunieša.
 
Aicinām uz pasākumu jauniešus un skolas pārstāvjus, kas ikdienā strādā ar jauniešiem!
 
Plašāka informācija: Eleonora Ivanova, ARPC jaunatnes lietu speciāliste, e-pasts eleonora.ivanova@rezekne.lv; tālr. 26033202.
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"