46.lv
Ceturdiena, 2024. g. 25. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Bārbala, Līksma/ Зиновий, Давид, Иван
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Rēzeknes pilsētas domē aizvadīta ēnu diena

Фото: rezekne.lv
Trešdien, 15. februārī, Rēzeknes pilsētas dome piedalījās visā pasaulē populārajā skolēnu karjeras izglītības programmā Ēnu diena, uzņemot divpadsmit 8. – 12. klašu skolēnus, kas iepazinās ar dažādu domes speciālistu darba gaitu un specifiku.
Jau vairākus gadus pēc kārtas savas aizņemtības dēļ “ēnas” pieņemt nevarēja Rēzeknes pilsētas domes priekšsēdētājs Aleksandrs Bartaševičs, taču šogad pie viņa viesojās četri skolēni no Rēzeknes Valsts poļu ģimnāzijas, Kārsavas vidusskolas, Rēzeknes 5. vidusskolas un Rēzeknes 6. vidusskolas. Tāpat Rēzeknes pilsētas domē ēnu devēju lomās iejutās Juridiskās nodaļas vadītāja Margarita Voiciša, Izglītības pārvaldes vadītājs Arnolds Drelings, Tūrisma attīstības centra speciālisti un vadītāja Jeļena Kijaško, kā arī Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājs Kārlis Pozņakovs.
 
Iepazīties ar pašvaldības darbu bija ieradušies ne tikai skolēni no Rēzeknes izglītības iestādēm, bet arī no Viļāniem un Kārsavas.
 
Pēc darbadienas, kas ilga četras stundas, ēnotāji un ēnu devēji Rēzeknes pilsētas domes zālē vienojās kopīgā pasākumā, kura laikā pārrunāja gūtos iespaidus, kā arī aizpildīja apliecinājumus par dalību Ēnu dienā. Skolēnu domas par darbu pašvaldībā dalījās – daži gribētu strādāt domē, bet citi, lai arī atzina, ka gūtas daudzas vērtīgas atziņas, tomēr gribētu izvēlēties citu darbavietu.
 
www.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"