46.lv
Piektdiena, 2024. g. 29. marts 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Agija, Aldonis/ Трохим, Иван
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Anonīmo alkoholiķu Rēzeknes grupas sapulce

Фото: publicitātes foto
Sestdien, 18. februārī plkst. 11.00 Zemnieku ielā 16A notiks Anonīmo alkoholiķu Rēzeknes grupas atklātā sapulce. Aicināti piedalīties visi, kuru dzīvēs alkohols rada sarežģījumus un kuri vēlas pārtraukt dzeršanu, informē Anita Batare, Rēzeknes pilsētas domes pārvaldes “Sociālais dienests” Atbalsta nodaļas vadītāja.
Tāpat kā jebkura cita atkarība, alkoholisms ir slimība, kuru var apturēt, taču pilnībā to izārstēt nav iespējams. Cilvēks, kurš sirgst ar alkoholismu, dzer ilgstoši un, atkarībai palielinoties, vēlas dzert aizvien biežāk un biežāk. Atkarību no alkohola var uzskatīt par mūža slimību, jo cilvēks pat pēc vairāku gadu atturības nespēs lietot alkoholu kontrolētā veidā, par cik alkohola pārstrādes procesi organismā ir izmainīti – jau pārmantoti ģimenē, vai arī ļaunprātīgi un pārmērīgi to lietojot iepriekš. Vienīgais veids, kā apturēt alkoholismu, ir pilnīga atturība.
 
Kontaktinformācija: Andrejs 29332471, Juris 29222857.
 
Tāpat pēc palīdzības var griezties pie psihologa. Bezmaksas konsultācijas tiek piedāvātas cilvēkiem krīzes situācijā. Par tādām uzskatāmas psiholoģiskās traumas pēc šķiršanās, tuva cilvēka nāves gadījumā, pēc operācijas, avārijas utt. Īpaši gadījumos pēc traumējoša notikuma, ja seko šāda reakcija: atkārtoti notikušā atmiņu uzplaiksnījumi, skumjas, sapņi par notikušo, entuziasma trūkums, vienaldzība, emocionālā atsvešināšanās. Arī gadījumos, kad nespējat kontrolēt dusmas, pasliktinās attiecības ar apkārtējiem, kad jums biežāk notiek nelaimes gadījumi un ja esat sākušu vairāk lietot medikamentus vai alkoholu.
 
Nāciet uz Rēzeknes pilsētas domes pārvaldes “Sociālais dienests” Atbalsta nodaļu, kur strādā pieredzējuši un kvalificēti psihologi Alīna Gailuma, Gunta Ivanova un Aija Brokāne, kas palīdzēs jums rast izeju no situācijas, kura šķiet bezcerīga, atgūt spēku un ticību labākai nākotnei.
 
Psihologu darba laiks: darba dienās no 8.00 līdz 16.30, pusdienu pārtraukums no 12.00 līdz 12.30. Adrese: Rēzeknē, Viļānu iela 10. Tālrunis uzziņām: 64622526.
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"