46.lv
Otrdiena, 2024. g. 16. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Alfs, Bernadeta, Mintauts/ Никита, Феодосия
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Par ierobežojumiem uz pašvaldības autoceļiem no marta sākuma līdz jūnija sākumam

Фото: rezeknesnovads.lv
Transportlīdzekļu sezonālā maksimālās masas ierobežojumu ieviešana Rēzeknes novada pašvaldības autoceļos ir piespiedu pasākums, kas ļauj novērst šo ceļu masveida sabrukumu pavasara šķīdoņa laikā un arī vēlāk, rudenī, kad, ceļa segai pārmitrinoties, samazinās tās nestspēja. Īpaši krasi nestspēja samazinās ekspluatācijas laiku nokalpojušiem ceļa segumiem un ceļu posmiem, kuru pamatne ir mālaina un putekļaina grunts.
Pagasta pārvalžu atbildīgās amatpersonas apsekoja pašvaldības autoceļus un, pamatojoties uz Ministru kabineta 1998. gada 15. decembra noteikumiem Nr. 456 „Noteikumi par autoceļu valsts aizsardzību un kārtību, kādā ieviešami transportlīdzekļu satiksmes aizliegumi un ierobežojumi”, pieņēma lēmumu par maksimālās masas ierobežojumiem uz tabulā apkopotajiem pašvaldības autoceļiem.
 
Atgādinām, ka:
  • pa visiem autoceļiem bez ierobežojuma atļauts pārvietoties operatīvajiem transportlīdzekļiem un transportlīdzekļiem, kas kravas transporta cisternās ar ceļa īpašnieku saskaņotā maršrutā pārvadā svaigpienu, ja par šiem transportlīdzekļiem valsts akciju sabiedrības “Ceļu satiksmes drošības direkcija” transportlīdzekļu un to vadītāju valsts reģistrā ir izdarīta atzīme “svaigpiena transportlīdzeklis”.
  • satiksmes ierobežojumu ievērošanu kontrolēs pašvaldības darbinieki sadarbībā ar Valsts policiju.
Ar informāciju par autoceļiem, kuros plānots ieviest pagaidu satiksmes ierobežojumus šķīdoņa laikā, kā arī šo ierobežojumu pašreizējo stāvokli var iepazīties mājaslapā www.rezeknesnovads.lv
 
lat.46.lv  
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"