46.lv
Trešdiena, 2024. g. 24. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Nameda, Ritvaldis, Visvaldis/ Антип, Григорий, Яков
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Eiropas brīvprātīgā darba aktivitātes aprīlī

Фото: rezekne.lv
Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs aicina ikvienu bērnu un jaunieti apmeklēt franču un itāļu valodas nodarbības, ko piedāvā Erasmus+ programmas Eiropas brīvprātīgā darba projekta “Sociable Youth all over the world” veicējas – Camilla Ghiringhelli no Itālijas un Melyne Raufflet no Francijas.
Abas jaunietes atbrauca uz Rēzekni 2016.gada 1.septembrī un kopš tā laika aktīvi darbojas ARPC “Zeimuļs”, kur piedāvā bērniem un jauniešiem iepazīties ar viņu valstu kultūrām un tradīcijām, izbaudīt franču un itāļu nacionālos ēdienus, kā arī apgūt ne tikai savas dzimtās valodas, bet arī apgūt angļu valodu, lai katrs interesents varētu attīstīt savas sarunvalodas kompetences kādā no izvēlētajām svešvalodām. Šo aktivitāšu laikā katram ir iespēja iesaistīties spraigās diskusijās un iepazīties ar mazo daļiņu no Itālijas un Francijas.
 
Aprīlī Camilla aicina visus jauniešus vecumā no 13-25 gadiem piedalīties foto konkursā, kura galvenā ideja ir populāro gleznu, slavenību, filmu varoņu reproducēšana fotogrāfijā.
 
Savukārt, Melyne katru aprīļa otrdienu aicina bērnus un jauniešus apmeklēt viņas radošo darbnīcu, kuras laikā taps ļoti interesantas lietas,  18.aprīlī piedalīties galda spēļu pēcpusdienā, kuras laikā tiks spēlētas visdažādākās galda spēles kopā ar franču ģimeni, trešdienās iesaistīties komandu veidošanas spēlēs un 28.aprīlī apmeklēt franču kultūras vakaru, kas tiks veltīts Francijas komēdiju aktierim Luijam de Finnes.
 
Projekta Nr. 2016-1-LV02-KA105-001049
 
lat.46.lv  
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"