46.lv
Trešdiena, 2024. g. 24. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Nameda, Ritvaldis, Visvaldis/ Антип, Григорий, Яков
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

RTA piedāvā daudzveidīgas sporta aktivitātes

Фото: rta.lv
Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijā (RTA) ir izveidojušās sporta aktivitāšu tradīcijas, kas veicina studentu iesaistīšanos dažādās aktivitātēs ārpus studiju procesa.
Akadēmijā tiek organizēti basketbola, volejbola, telpu futbola un florbola sacensību turnīri, kuros piedalās arī citu mācību iestāžu audzēkņi, kas ir mūsu potenciālie studenti. RTA komanda piedalās „Stipro skrējienā”, kas ir viens no visgrūtākajiem fiziskās sagatavotības izaicinājumiem. Katru gadu studenti iesaistās arī „Skrien Latvija” pusmaratonu posmos un skrējienā „Ieelpo Rēzekni!”.
 
RTA ir izveidojusies veiksmīga sadarbība ar Valsts robežsardzes koledžu gan studiju, gan sporta jomā. Regulāri notiek „Sadraudzības kauss”, kur notiek sacensības dažādās netradicionālās disciplīnās. Kopš 2015. gada ir izveidota apvienotā komanda RTA/VRK, kas piedalās Latvijas Studentu Basketbola līgā, kur sacenšas spēcīgākās valsts studentu komandas. Mūsu komandas līderis Renārs Bulduris pagājušajā sezonā tika atzīts par vērtīgāko līgas spēlētāju. Apvienotās komandas piedalās arī telpu futbola un volejbola sacensībās.
 
RTA sporta spēļu komandas piedalās arī Latvijas Universiādes organizētajās sacensībās. RTA studente, Rio Olimpisko spēļu dalībniece Gunta Latiševa-Čudare mūsu akadēmiju vasarā pārstāvēs starptautiskajās studentu sacensībās SELL Games Rīgā un pasaules Universiādē Ķīnā.
 
lat.46.lv  

Комментарии (0-3/3)
A 27.04.2017 11:18
A kur piedāvā? Jau ir kādas telpas? Mums studentiem jāslapstās . nav zāles. Nav ko gvelzt. To ar riteņiem pa 115, to ar nūjām.
me 29.04.2017 09:37
Pietiek grābt tūkstošus, uzceliet studentiem normālu sporta zāli.
Vīzija 30.04.2017 22:21
Nu nav tik traki. Viss vārdos ir. Ka paklausies tā skan skaisti. A dzivē nekā. Tak lai paņem kauperu par vieslektoru varēs teikt ka docētāji eirovīzijā viedalījušies. Nekauņas citu nopelnus piesavinās
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"