46.lv
Otrdiena, 2024. g. 23. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Georgs, Jurģis, Juris/ Терентий, Яков, Александр
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Valsts robežsardzes kinologu izlases komandas starti Igaunijā

Фото: VRK arhīvs
Šī gada 4. un 5.maijā Policijas un robežsardzes koledžas skolā Paikusē (Igaunijā)  notika piektās K-9 krosa sacensības, kurās piedalījās Latvijas Valsts robežsardzes (turpmāk – VRS) kinologu izlases komanda, ko pārstāvēja VRS Daugavpils pārvaldes Silenes RSN inspektors (kinologs) virsniekvietnieks Aleksejs Seļskis ar dienesta suni „Breds”, VRS Daugavpils pārvaldes Kaplavas RSN inspektors (kinologs) seržants Boriss Šroms ar dienesta suni „Leik Border Guard”, VRS Ventspils pārvaldes RIKD Kinoloģijas nodaļas inspektore (kinoloģe) virsniekvietniece Kristīne Šolnerčika ar dienesta suni „Fire Degantis Kraujas”, VRS Viļakas pārvaldes Lavošnieku RSN inspektors (kinologs) virsniekvietnieks Raitis Štotaks ar dienesta suni „Fury”  un Valsts robežsardzes koledžas Kinoloģijas dienesta Kinoloģijas centra vecākais inspektors virsleitnants Uldis Livdāns ar dienesta suni „Maises Miranda”. 
Dalībniekiem bija jāveic 8 kilometrus gara distance šķēršļotā apvidū. Trasē papildus bija jāveic vairāki uzdevumi – jāpārvar barjera, noteiktu attālumu jānes suni, jāšauj mērķī un jāveic aizsardzības vingrinājums. 
 
Sacensībās ļoti labus rezultātus uzrādīja virsniekvietnieks Aleksejs Seļskis ar dienesta suni, distanci veicot 33 minūtēs un 33 sekundēs. Šis rezultāts ļāva Aleksejam Seļskim kāpt uz goda pjedestāla kā sacensību 1.vietas ieguvējam vīriešu konkurencē. Savukārt seržants Boriss Šroms ar trases veikšanas rezultātu 41 minūte un 52 sekundes ierindojās 4.vietā, virsniekvietnieks Raitis Štotaks ar rezultātu 42 minūtes un 45 sekundes ieguva 5.vietu un virsleitnants Uldis Livdāns ar rezultātu 44 minūtes un 15 sekundes ieguva 10.vietu. 
 
Savukārt sieviešu konkurencē godalgoto 3.vietu, ar trases veikšanas laiku 46 minūtes 9 sekundes, izcīnīja virsniekvietniece Kristīne Šolnerčika.
 
lat.46.lv  
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"