46.lv
Piektdiena, 2024. g. 29. marts 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Agija, Aldonis/ Трохим, Иван
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

RTA un LU parakstīja sadarbības līgumu

Фото: rta.lv / Māris Justs
Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijas (RTA) rektors Edmunds Teirumnieks parakstīja sadarbības līgumu ar Latvijas Universitātes (LU) rektoru Indriķi Muižnieku parakstīja par mērķsadarbību studiju, pētniecības un infrastruktūras jomā, lai sekmētu līdzšinējo ieguldījumu efektīvu izmantošanu, jauniešu piesaisti augstākajai izglītībai un mūžizglītības piedāvājumu.
Sadarbības līguma mērķis ir nodrošināt LU un RTA mērķsadarbības pasākumu īstenošanu, kas vērsti uz sadarbības pilnveidi starp zinātniskajām institūcijām, augstskolām vai darba devējiem.
 
“Tas ir loģisks attīstības posms. Par parakstīto sadarbības līgumu jārunā kā par sinerģijas efektu, kas ir pasaulē plaši pazīstams augstāko izglītības iestāžu un zinātnisko institūciju sadarbībā. Lai arī iepriekš darbs ir bijis ļoti intensīvs, sadarbības līgums turpmāk ļaus savstarpēji ātrāk reaģēt uz nepieciešamajām aktivitātēm dažādos projektos. Šādā veidā mēs viens otru varam papildināt – gan akadēmiskā personāla, gan LU un RTA sniegto zinātnes iespēju ziņā.,” norādīja RTA rektors E.Teirumnieks.
 
Pēc līguma parakstīšanas LU rektors apskatīja Inženieru fakultātē esošās laboratorijas kopā ar  RTA rektoru Edmundu Teirumnieku un Inženieru fakultātes dekāni Ēriku Teirumnieku. 
 
lat.46.lv  
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"