46.lv
Piektdiena, 2024. g. 19. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Fanija, Vēsma/ Евтихий, Платонида, Ярема
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

RTA studenti – „Pleskavas Dizaina festivāla 2017” starptautiskā konkursa laureāti

Фото: rta.lv
No 21. līdz 23.aprīlim Pleskavā norisinājās starptautiskais „Dizaina festivāls 2017”, kura laikā notika ar dizainu saistītas dažādas aktivitātes – plakātu konkurss/izstāde, grafikas mākslas darbu izstāde, modes skates, radošās darbnīcas un semināri, lekcijas utt.
Konkursa plakātu tēma bija „Viņa augstība Burts”. Mēneša laikā lektores Diānas Apeles vadībā tika izstrādāti vairāki desmiti plakātu, iedvesmojoties no burta grafiskā un semantiskā vēstījuma, kas tika nosūtīti konkursam. Plakātu izstādes atklāšanas ceremonijas laikā tika apbalvoti konkursa laureāti. Starp tiem bija arī Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijas (RTA) studiju programmas „Interjera dizains” studenti.
 
2.pakāpes diplomu saņēma studiju programmas 3.kursa studente Maija Goba, savukārt ar 3.pakāpes diplomu tika apbalvota arī 3.kursa studente Elva Kājiņa. Finālistu diplomus saņēma: 3.kursa studentes Velta Žaluka, Jana Kļačica, Laima Studente, Kristīne Mežale, Ilze Mežinska, Dana Gricika, kā arī 4.kursa studente Diāna Paradneka.
 
Festivāla laikā tika atklāta arī starptautiska grafikas izstāde „Graphics 2017”, kurā ar saviem darbiem piedalījās profesionālā maģistra studiju programmas „Dizains” 1.kursa studenti: Kristīna Tribrate, Laura Greize, Aiva Titova un Santa Miezīte, kā arī studiju programmas absolventi – Ineta Zvonņikova, Sarma Delvere, Irēna Kivrāne, Ilze Kukule, Agate Ignatoviča un Diāna Poševa –, un dizaina programmu mācībspēki – Vladislavs Paurs, Diāna Apele un Nataļja Losāne. 
 
www.46.lv  
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"