46.lv
Piektdiena, 2024. g. 29. marts 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Agija, Aldonis/ Трохим, Иван
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Noticis “Deloitte Latvia” seminārs RSEZ komercsabiedrībām par gaidāmajiem nodokļu grozījumiem

Фото: rezekne.lv
Pateicoties “NewFuels” RSEZ SIA, “Energy Resources CHP” RSEZ SIA un “Deloitte Latvia” iniciatīvai un atbalstam, ciešā sadarbībā ar Rēzeknes SEZ pārvaldi šā gada 8. jūnijā, Rēzeknē tika organizēts seminārs speciālās ekonomiskās zonas komercsabiedrībām.
Semināra ietvaros prezentācijas sniedza Latvijā vadošās finanšu un juridisko konsultāciju kompānijas “Deloitte Latvia” pārstāvji, iepazīstinot uzņēmējus ar gaidāmo nodokļu reformu Latvijā, kā arī aktuālajiem jautājumiem, kas saistīti ar investīciju aizsardzību un uzņēmumu darbību speciālajām ekonomiskajā zonā.
 
Seminārā dalību ņēma gan Rēzeknes SEZ komercsabiedrības un reģiona uzņēmēji, gan pašvaldību un uzņēmējdarbības atbalsta institūciju pārstāvji. Tā galvenais mērķis bija informēt uzņēmējus un uzņēmējdarbības atbalsta institūcijas par gaidāmo nodokļu reformu Latvijā, it īpaši jauno uzņēmuma ienākuma nodokļa piemērošanas kārtību, kas stāsies spēkā 2018. gada 1. janvārī. Prezentāciju ietvaros “Deloitte Latvia” pārstāvji īpašu uzmanību vērsa uz tām nodokļu priekšrocībām, kuras reformas rezultātā pazudīs, kā arī jomām un nozarēm, kuras nākotnē uzņēmumiem būtu nepieciešams pārstrukturēt veiksmīgai uzņēmuma darbībai.
 
Līdztekus nodokļu reformai seminārā laikā tika pārrunāti aktuālie jautājumi ārvalstu investīciju aizsardzības jomā, kā arī gaidāmās izmaiņas datu aizsardzības jomā un energoefektivitātes prasībās lielajiem uzņēmumiem un lielajiem elektroenerģijas patērētājiem. Tāpat semināra ietvaros uzņēmējiem bija iespēja saņemt individuālās konsultācijas no “Deloitte Latvia” pārstāvjiem.
 
www.46.lv  
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"