46.lv
Piektdiena, 2024. g. 19. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Fanija, Vēsma/ Евтихий, Платонида, Ярема
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

No 1. jūlija bezmaksas braukšana būs tikai rēzeknieša karšu īpašniekiem

Фото: rezekne.lv
Jau gandrīz triju mēnešu garumā Rēzeknē veiksmīgi darbojas Rēzeknieša karte, piedāvājot rēzekniešiem ne tikai bezmaksas braukšanas iespējas pilsētas sabiedriskajā transportā, bet arī atlaižu iespējas no vairākiem Rēzeknes veikaliem un pakalpojumu sniedzējiem.
Atgādinām, ka iepriekš izsniegtie braukšanas maksas atvieglojumu apliecinošie dokumenti SIA “Rēzeknes Satiksme” autobusos ir derīgi izmantošanai tikai līdz 2017. gada 1. jūlijam, tādēļ pievēršam uzmanību, ka līdz norādītajam laikam rēzeknieša karti nepieciešams iegādāties Rēzeknes pilsētas administratīvajā teritorijā deklarētiem senioriem, kuri vecāki par 75 gadiem, pirmsskolas vecuma bērniem un daudzbērnu ģimeņu bērniem, jo turpmāk arī šīm kategorijām bezmaksas braukšana būs iespējama tikai uzrādot Rēzeknieša karti.
 
Jāpiebilst, ka šie noteikumi neattiecas uz pasažieriem, kuriem braukšanas maksas atvieglojumi tiek piešķirti saskaņā ar Latvijas Republikas Ministru kabineta noteikumiem, piemēram, personas ar 1. un 2. grupas invaliditāti un dažas citas kategorijas. Viņi nav spiesti iegādāties Rēzeknieša karti un var arī turpmāk izmantot bezmaksas braukšanu saskaņā ar tiem piešķirtajām atlaidēm.
 
Rēzeknieša kartes joprojām var saņemt Rēzeknes pilsētas domes Iedzīvotāju apkalpošanas centrā un augstākminētajām kategorijām tās ir bezmaksas.
Tāpat ir jāatgādina rēzekniešiem par nepieciešamību uzmanīgāk uzglabāt Rēzekniešu kartes, jo nozaudēšanas gadījumā atkārtota to saņemšana jebkurām iedzīvotāju kategorijām būs par maksu – 4 eiro.
 
www.46.lv  
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"