46.lv
Ceturdiena, 2024. g. 25. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Bārbala, Līksma/ Зиновий, Давид, Иван
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Gardumu gatavošanas meistari, piedalieties konkursā!

Фото: rezekne.lv
Rēzeknes pilsētas svētku ietvaros 5. augustā no plkst. 10.00 līdz 14.00 ikvienam, kam patīk gatavot, iespēja piedalīties Latgales reģiona konkursā “Tautiskie raksti siera, biezpiena un maizes gardumā”, bet svētku apmeklētāji varēs degustēt konkursa gardumus un izvēlēties savu simpātiju.
Biedrība “Siera klubs” un Latvijas Maiznieku biedrība sadarbībā ar pilsētu pašvaldībām un Latvijas piena pārstrādes un maizes ražošanas uzņēmumiem katrā Latvijas reģionā organizē gardumu konkursu, kas veltīts Latvijas simtgadei un garduma noformējumā meistari šogad veido latviskos rakstus.
 
Konkursa mērķis ir popularizēt Latvijā ražoto piena produktu un maizes ēšanas tradīcijas, izstrādāt jaunas vai uzlabot esošās svētku gardumu receptes, kuru sastāvā izmantots Latvijā ražotais siers, biezpiens, krējums un Latvijā ceptās maizes.
 
Gardumu konkursam var pieteikties līdz 28. jūlijam, nosūtot pieteikumu brīvā formā uz e-pastu: sieraklubs@inbox.lv. Ar konkursa nolikumu var iepazīties biedrības “Siera klubs” mājas lapā www.sieraklubs.lv, tālr. 29487375 (Vanda Davidanova).
 
www.46.lv  
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"