46.lv
Ceturdiena, 2024. g. 25. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Bārbala, Līksma/ Зиновий, Давид, Иван
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Par Rēzeknieša karti lietošanas kārtības pārkāpumiem - bloķēšana uz 6 mēnešiem

Фото: publicitātes foto
SIA «Rēzeknes Satiksme» informē par Rēzeknieša karti lietošanas kārtības pārkāpumu sekām. 
Nedodiet savu karti lietot citām personām. Tuvākajā laikā tiks pastiprināta kontrole autobusos, un, ja tiks konstatēti kartes lietošanas kārtības pārkāpumi, tā tiks bloķēta uz sešiem mēnešiem. Pēc šī termiņa iegādāties Rēzeknieša karti varēs par 4 eiro. 
 
Tāpat paziņojam, ka Rēzeknieša karte domāta tikai personām, kuru dzīvesvieta deklarēta Rēzeknes pilsētas administratīvajā teritorijā. Personām, kuras saņēma karti un atkal pārdeklarējās novadā, nepaziņojot par to, jāzina, ka viņu karte tiks bloķēta ar 1. augustu. Par kartes lietošanas noteikumu pārkāpšanu piemērotas tādas pašas darbības.
 
www.46.lv  

Комментарии (0-3/3)
ed 29.07.2017 20:16
Mans kaimiņš tagad brauc uz attālām točkām, jo tur lētāk. un atpakaļceļā viņš brauc vienmēr pilnā un apmīzies. Kungi, ja ieviesāt bezmaksas transportu, tad lūdzu gādājiet, lai tur ir tīrs, lai nebrauc apmīzušies dzērāji. Bet droši vien nekas netiksdarīts, jo tas ir jūsu ELEKTORĀTS.
Rēzeknietis 03.08.2017 14:39
Un kur tad ir pieejami pilnīgi visi kartes lietošanas noteikumi??? Tik saraustīti pa dažādiem laikrakstiem bija tik sarakstīts. Gribētos šos noteikumus redzēt vienkopus un aktuālajā redakcijā. Ļoti gribētos saprast, kas tad beigu galā var braukt bez maksas Rēzeknes satiksmes autobusos!!! Savādāk neko nesaprast, kas un kad, un kurā vietā var lietot.
sasa 07.08.2017 22:23
varbūt točkās arī var ar šo karti?
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"