46.lv
Piektdiena, 2024. g. 19. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Fanija, Vēsma/ Евтихий, Платонида, Ярема
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Pilsētas svētki aizvadīti bez īpašiem atgadījumiem

Фото: publicitātes foto
Rēzeknes operatīvo dienestu pārstāvji informē, ka Pilsētas svētki aizvadīti diezgan mierīgi.
Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes Rēzeknes iecirkņa priekšnieks Gunārs Paškevičs norādīja, ka, ņemot vērā apmeklētāju skaitu noteiktos koncertos (10–12 tūkst. cilvēku), īpaši pārkāpumi netika konstatēti. Kārtību nodrošināja VP Rēzeknes iecirkņa darbinieki, kā arī kolēģi no VP Latgales reģiona pārvaldes. 
Seši cilvēki tika nogādāti uz atskurbtuvi spēcīgā alkohola reibumā. Ierosināts viens kriminālprocess saistībā ar viedtālruņa nozagšanu Festivāla parkā 5. augusta vakarā.
 
Pateicoties policistu operatīvām darbībām, tika novērsta īpašuma zā-dzība vienā no tirdzniecības teltīm. Priecē, ka nevienā svētku dienā netika konstatēti ļaunprātīgi pārkāpumi (huligānisms, laupīšana u. c.). Savukārt pilsētas iedzīvotāji kārtējo reizi demonstrēja savu viesmīlību, svētki pulcēja daudz viesu no citām Latvijas pilsētām un ārvalstīm. Viesi pozitīvi vērtēja svinību organizāciju un operatīvo dienestu darbību.
 
Telefoniskā sarunā Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Latgales reģiona brigādes Rēzeknes daļas inspektors Viktors Galvanovskis pastāstīja, ka svētku brīvdienas aizritēja bez īpašiem atgadījumiem, glābēji strādāja ierastajā re-žīmā. 
 
Par tīrību pilsētā, tostarp arī visu svētku pasākumu norises vietās rūpējās uzņēmums «Clean R». Rēzeknes pilsētas domes Pilsētas saimniecības pārvaldes vides pārvaldības speciāliste Kristīne Kovaļkova pastāstīja, ka par šī uzņēmuma darbu pārmetumi nav saņemti. Darbinieki tika galā ar uzkopšanu iespēju robežās – jau sākot no plkst. 4.00 sētnieki kārtoja Festivāla parka teritoriju un pilsētas ielas. Visgrūtāk bija sekot līdzi tīrības ievērošanai sestdienas vakarā – Festivāla parkā bija ļoti daudz cilvēku, un iepriekš uzstādīto papildu konteineru acīm redzami nepietika. Atkritumu konteineru trūka arī pie kioskiem, kur norisinājās aktīva tirdzniecība.
 
Irina VAĻIUĻINA (Rēzeknes vēstnesis)
 
www.46.lv  
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"