46.lv
Ceturdiena, 2024. g. 25. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Bārbala, Līksma/ Зиновий, Давид, Иван
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijā norisinājās Zinību diena

Фото: rta.lv
4.septembrī Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijā (RTA) norisinājās tradicionālais Zinību dienas svinīgais pasākums. Šogad Zinību dienai veltīto pasākumu apmeklēja arī Viļakas novada 11. un 12.klases skolēni.
Zinību dienas pasākumā studējošo saimi sveica RTA rektors Edmunds Teirumnieks, savā runā akcentējot to, ka studiju procesa laikā studentiem un docētājiem ir jābūt vienotiem.  Viņš uzsvēra, ka ir patiess gandarījums par to, ka studenti kā sava dzīves ceļa virzītāju un zinību sniedzēju ir izvēlējušies tieši Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmiju.
 
1.kursu studentus Zinību dienā sveica arī Rēzeknes pilsētas domes priekšsēdētāja vietniece izglītības, kultūras un sociālajos jautājumos Lidija Ostapceva, Rēzeknes pilsētas Izglītības pārvaldes vadītājs Arnolds Drelings un Rēzeknes novada domes Izglītības pārvaldes vadītājs Guntars Skudra, kuri akcentēja izglītības nozīmi cilvēka dzīvē un aicināja studentus sadarboties, īstenojot dažādas idejas. Pasākumu ar savu klātbūtni pagodināja arī Viņa Ekselence Rēzeknes-Aglonas diecēzes bīskaps Jānis Bulis, kurš vēlēja Dieva svētību RTA studentiem un mācībspēkiem, uzsākot jauno studiju gadu.
 
RTA studentus sveikt bija ieradies arī Latgales plānošanas reģiona Attīstības Padomes priekšsēdētāja vietnieks, Viļakas novada domes priekšsēdētājs Sergejs Maksimovs. Pēc pasākuma svinīgās daļas tika parakstīts sadarbības līgums starp RTA un Viļakas novada domi. Viļakas novada skolēni apmeklēja Inženieru fakultātē esošās laboratorijas, kā arī tika iepazīstināti ar studiju programmu piedāvājumu. 
 
www.46.lv  
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"