46.lv
Ceturdiena, 2024. g. 28. marts 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Ginta, Gunda, Gunta/ Александр, Денис
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Vienīgā “Luntiks un viņa draugi” izrāde Latvijā – Rēzeknē

Фото: latgalesgors.lv
5. oktobrī Latgales vēstniecības GORS Lielajā zālē bērni varēs piedzīvot satikšanos ar iemīļoto multfilmu varoni Luntiku. Rēzeknē paredzētā izrāde būs vienīgā Latvijā.
Luntiks ir mazais citplanētietis, kurš ir dzimis uz Mēness, bet brīnumainā veidā nokļuvis uz Zemes, Saules mežmalā. Kopā ar jaunajiem draugiem, kurus viņš iepazīst mežmalā, Luntiks pēta mūsu pasauli. Mīļais radījums īsā laikā saņēmis visu bērnu mīlestību un cieņu. Muzikālā izrāde balstīta populārās multfilmas “Luntiks un viņa draugi” (Лунтик и его друзья) stāstā. Multfilmas veidošanas gaitā tikuši iesaistīti ne tikai animatori, bet arī profesionāli bērnu psihologi un pedagogi. Katra “Luntika” sērija ir atsevišķs pamācošais stāsts, kas palīdz bērniem uzzināt daudz jauna. Izrādē baudāmais labais humors, komiskās situācijas un smieklīgie stāsti būs saistoši dažādu vecumu bērniem. “Luntiks un viņa draugi” mazie skatītāji varēs redzēt visus savus iemīļotos multfilmas personāžus – Luntiku, Ģenerāli Šeru, Babu Kāpu, mārīti Milu, sienāzi Kuzju un daudzus citus. Gan izrādes varoņu kostīmi, gan dekorācijas izgatavoti atbilstoši animācijas filmā redzētajiem, tāpat izrādē skanēs visiem zināmās dziesmas. Izrādes veidotāju mērķis ir ar šo stāstu atklāt bērniem labestības noslēpumus un iemācīt īstu, sirsnīgu draudzību.
 
Vienīgo “Luntiks un viņa draugi” izrādi šogad Latvijā piedāvās “Častnij teatr” ("Частный Театр") (Maskava) – tikai viņiem ir tiesības uz multfilmas adaptāciju teātra izrādē. Muzikālā izrāde paredzēta pirmsskolas un sākumskolas vecuma bērniem no 2 līdz 10 gadiem, izrādes valoda – krievu.
 
Biļetes uz izrādi “Luntiks un viņa draugi” var nopirkt Latgales vēstniecības GORS un “Biļešu Paradīze” kasēs, kā arī internetā latgalesgors.lv, biļešu cena no 10,00 līdz 19,00 €.
 
www.46.lv  
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"