46.lv
Ceturdiena, 2024. g. 28. marts 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Ginta, Gunda, Gunta/ Александр, Денис
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

7. oktobrī Maltā – Rudens tirgus Borovajā un tirdziņš “Lobs lobam”

Фото: Pasākuma afiša
Klāt rudens ar bagāto krāsu, smaržu un garšu buķeti. Sanesīsim, savedīsim to visu Rēzeknes novada Maltā, kur  7. oktobrī plkst. 12.00 sāksies tradicionālais Rudens tirgus Borovajā. Šogad tā ietvaros Maltā notiks arī amatnieku un mājražotāju tirdziņš “Lobs lobam”, kas nu jau ir kļuvis mobils un ceļo pa Rēzeknes novada pagastiem.  
Tirgus ir tā vieta, kur cilvēkiem satikties, parunāties, iepazīties, uzzināt ko jaunu un protams pirkt un pārdot. Arī Maltā (senāk — Borovajā) tirgojās. Lai šis prieks dubultotos, pacentīsimies radīt seno tirgus noskaņu kā Borovajas laikos, kur satikās dažādi cilvēki, kultūras, katra ar savām muzikālajām krāsām, kulinārajām īpatnībām un garšām. Rēzeknes novada mājražotāju un amatnieku tirdziņš “Lobs lobam”. Seno tirgus noskaņu ar muzikālajām krāsām, kulinārajām īpatnībām un garšām veidos Dagdas baltkrievu kultūras biedrības folkloras ansamblis “Akolica”, Rēzeknes ukraiņu kultūras biedrības vokālais ansamblis “Vodograj”, Daugavpils ebreju kopienas kolektīvs “MAZEL TOV”, Griškānu čigānu vokālais ansamblis “Čarger” un pašmāju kolektīvi.
 
Šajās dienās vairākos Rēzeknes novada pagastos notiks fotoplenērs “Rudens mozaīka”, fotogrāfi no visas Latvijas viesosies arī Maltā, lai iemūžinātu pagasta ievērojamās vietas un cilvēkus.
 
Pārdevēji, mājražotāji, amatnieki mīļi lūgti ar visa veida produkciju un izstrādājumiem pieteikties tirdzniecībai zvanot pa tel. 26117782 /Elīna, Maltas KN vadītāja/, vai rakstot uz e-pastu elinaprusaka@inbox.lv.
 
www.46.lv  
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"