46.lv
Trešdiena, 2024. g. 24. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Nameda, Ritvaldis, Visvaldis/ Антип, Григорий, Яков
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Vakanču gadatirgus Rēzeknē

Фото: publicitātes foto
Piektdien, 20. oktobrī no plkst. 10.00 līdz 13.00 Nodarbinātības valsts aģentūras (NVA) Rēzeknes filiālē Atbrīvošanas alejā 155 notiks Vakanču gadatirgus. Ar NVA un darba devēju starpniecību darba meklētājiem tiks piedāvātas reģionā uz pasākuma norises brīdi aktuālās vakances.
Vienlaikus gadatirgus apmeklētāji varēs rast atbildes uz daudziem ar darbu un profesionālo izaugsmi saistītiem jautājumiem.
 
Vakanču gadatirgus laikā darba devēji ne tikai klātienē informēs par vakancēm, darba nosacījumiem, karjeras izaugsmes iespējām uzņēmumā, bet arī veiks pirmās darba intervijas ar sev piemērotākajiem kandidātiem. Dalība vakanču gadatirgū gan darba devējiem, gan ikvienam apmeklētājam ir bez maksas.
 
Kā informēja NVA Rēzeknes filiāles nodarbinātības organizatore Ingrīda Ančupāne, šobrīd pieteikumi saņemti no 20 darba devējiem. Daudzi vēl apsver iespēju piedalīties. Pielikumā uz šodienu (11. oktobri) aktuālā informācija – darba devēji un pieteiktās vakances. Ar šiem darba devējiem darba meklētāji varēs tikties klātienē Vakanču gadatirgū. NVA turpina pieņemt darba devēju pieteikumus, līdz ar to saraksts, iespējams, tiks papildināts.

Vakanču gadatirgum pieteiktās vakances 
 
www.46.lv  
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"