46.lv
Trešdiena, 2024. g. 17. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Rūdis, Rūdolfs, Viviāna/ Георгий, Зосим
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Iespēja piedalīties bērnu sporta nometnē rudens skolēnu brīvlaikā

Фото: rezekne.lv
Projekta „Veselības veicināšanas un slimību profilakses pasākumu organizēšana Rēzeknes pilsētā” ietvaros rudens skolēnu brīvlaikā bērniem, t.sk. trūcīgiem un maznodrošinātiem bērniem vecumā no 7 līdz 12 gadiem, apvienojot informāciju gan par uztura, gan fizisko aktivitāšu, gan garīgās veselības un reproduktīvās veselības tēmām, no 23. līdz 29. oktobrim būs iespēja piedalīties dienas sporta nometnē.
Dienas sporta nometnes mērķis ir mazo rēzekniešu lietderīga brīvā laika pavadīšana, jaunu prasmju, zināšanu un iemaņu ieguve, veselīga dzīvesveida popularizēšana.
 
Bērnu skaits nometnē: 20 bērni.
 
Visas projekta aktivitātes ir bezmaksas.
 
Turpmākos trīs gadus Rēzeknes pilsētas iedzīvotājiem būs iespēja iesaistīties dažādos veselības veicināšanas un slimību profilakses pasākumos, kurus īstenos Rēzeknes pilsētas pašvaldība, izmantojot Eiropas Sociāla fonda (ESF) finansējumu.
 
Projekta „Veselības veicināšanas un slimību profilakses pasākumu organizēšana Rēzeknes pilsētā” mērķis ir uzlabot pieejamību veselības veicināšanas un slimību profilakses pakalpojumiem Rēzeknes pilsētas iedzīvotajiem, uzsvaru liekot uz trūcīgiem un maznodrošinātiem iedzīvotājiem, bērniem un jauniešiem, personām ar invaliditāti, kā arī iedzīvotājiem, kas vecāki par 54 gadiem.
 
Vairāk informācijas: Eleonora Ivanova (t. 26033202)
 
Projekts „ Veselības veicināšanas un slimību profilakses pasākumu organizēšana Rēzeknes pilsētā” (Nr. 9.2.4.2/16/I/064) norisinās darbības programmas "Izaugsme un nodarbinātība" 9.2.4. specifiskā atbalsta mērķa “Uzlabot pieejamību veselības veicināšanas un slimību profilakses pakalpojumiem, jo īpaši nabadzības un sociālās atstumtības riskam pakļautajiem iedzīvotājiem” 9.2.4.2. pasākuma “Pasākumi vietējās sabiedrības veselības veicināšanai un slimību profilaksei” ietvaros. Projekts tiek finansēts no Eiropas Sociālā fonda un valsts budžeta.
 
www.46.lv  
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"