46.lv
Sestdiena, 2024. g. 20. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Mirta, Ziedīte/ Данила, Георгий
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Apstiprināts Rēzeknes slimnīcas infrastruktūras attīstības projekts

Фото: A.Ļebeds
Centrālās finanšu un līguma aģentūra apstiprinājusi  SIA „Rēzeknes slimnīca” projektu „Uzlabot kvalitatīvu veselības aprūpes pakalpojumu pieejamību, attīstot veselības aprūpes infrastruktūru SIA “RĒZEKNES SLIMNĪCA””, informē Laura Sondore-Strode, SIA „Rēzeknes slimnīca” sabiedrisko attiecību speciāliste.
 
Projekta kopējās izmaksas sastāda 4 120 922,58 eiro, no tām attiecināmās izmaksas- 3 969 502,00 eiro (t.sk. 85% Eiropas Reģionālās attīstības fonda finansējums (85%), valsts budžeta finansējums (9%)- 357 255,18 eiro un citas attiecināmās publiskās izmaksas (6%)- 238 170,12 EUR). Projektu plānots īstenot līdz 2022. gada 31. decembrim.
 
Projekta mērķis ir uzlabot kvalitatīvu veselības aprūpes pakalpojumu pieejamību,  attīstot veselības aprūpes infrastruktūru SIA „Rēzeknes slimnīca”. Projekta ietvaros plānota Rēzeknes slimnīcas Neatliekamās medicīniskās palīdzības un pacientu uzņemšanas nodaļas pārbūve, Dzemdību-ginekoloģijas nodaļas un Ambulatorās daļas atjaunošana un modernizācija, Rehabilitācijas nodaļas izveide un piecu liftu izbūve. 
 
Projekta ietvaros plānota arī diagnostisko izmeklējumu veikšanai un operāciju nodrošināšanai nepieciešamo iekārtu nomaiņa un jaunu iekārtu iegāde. Projekta ietvaros slimnīca iegūst  ķirurģiskā loka rentgeniekārtu ar digitālo detektoru, digitālās ultrosonogrāfijas iekārtas, 64 rindu datortomogrāfijas iekārtu, mākslīgās plaušu ventilācijas iekārtas, kā arī  jaunu operāciju zāļu aprīkojumu, u.c. aprīkojumu, kas nodrošinās precīzākus izmeklējumus un paplašinās pieejamo veselības aprūpes pakalpojumu klāstu.
 
Projekta realizēšanas rezultātā tiks paaugstināta veselības aprūpes pakalpojumu pieejamība un ārstēšanas efektivitāte, veicināta jaunu pakalpojumu attīstīšana un atbilstoša mikroklimata piemērošana, tādejādi radot modernu un ērtu, uz atveseļošanos un darba kvalitātes celšanu orientētu vidi pacientiem, viņu tuviniekiem un personālam.
 
www.46.lv  

Комментарии (0-1/1)
Jāzeps 12.11.2017 15:13
Otkati drīz sāks ripot.
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"