46.lv
Piektdiena, 2024. g. 19. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Fanija, Vēsma/ Евтихий, Платонида, Ярема
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

RTA norisinājās Vācijas – Baltijas Tirdzniecības kameras rīkotais pasākums skolēniem

Фото: rta.lv
Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijā (RTA) norisinājās Vācijas – Baltijas tirdzniecības kameras īstenotā projekta „Atrodi sevi! Karjeras atbalsta projekts Rēzeknē” pasākums, kura ietvaros Gulbenes un Alūksnes skolēniem bija iespēja iepazīties ar augstākās izglītības iespējām Rēzeknē.
Pasākumu atklāja RTA rektora vietnieks sadarbības un attīstības jautājumos Gunārs Strods, Vācijas – Baltijas tirdzniecības kameras Latvijas biroja vadītājs Māris Balčūns, kā arī Vācijas vēstniecības ekonomikas nodaļas pārstāve Inese Jorniņa.
 
Pasākuma laikā skolēniem bija ieplānotas ekskursijas pa RTA. Jaunieši apskatīja Inženieru fakultātē izvietotās laboratorijas, uzzināja vairāk par studiju programmas „Mehatronika” studentu radītajiem darbiem. Skolēni apskatīja arī vēsturiskās ēkas telpas, darbnīcas, kurās strādā studiju programmu „Interjera dizains” un „Vides dizains” studenti.
 
Pasākuma noslēgumā skolēni piedalījās viktorīnā, kurā vajadzēja pareizi atbildēt uz uzdotajiem jautājumiem par Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmiju, kā arī par redzēto un dzirdēto ekskursijas laikā. Pareizo atbilžu zinātāji ieguva garšīgas balvas.
 
www.46.lv  
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"