46.lv
Piektdiena, 2024. g. 29. marts 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Agija, Aldonis/ Трохим, Иван
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Seminārs “Darba tiesiskās attiecības” Rēzeknes novada pašvaldībā

Фото: rezeknesnovads.lv
5.decembrī Rēzeknes novada pašvaldībā notika seminārs “Darba tiesiskās attiecības”. Semināra mērķis-informēt par darba attiecībām ar darba devēju Latvijā un Eiropas Savienības (ES) valstīs, par darba ņēmēju pārvietošanās brīvību ES. Seminārā piedalījās Rēzeknes novada pašvaldības pagasta pārvalžu lietveži, par izmaiņām stāstīja Rēzeknes Tehnoloģijas akadēmijas rektore Mg.iur.Aija Kuzminska. Seminārs tika organizēts ar Europe Direct informācijas centrs Austrumlatgalē” atbalstu.
EUROPE DIRECT ir visu Eiropas Savienību aptverošs tīkls, kas ļauj iedzīvotājiem saņemt nepieciešamo informāciju un sazināties ar Eiropas Komisiju savas dzīvesvietas tuvumā. Latvijā ir deviņi Europe Direct informācijas centri, kas sniedz informāciju, padomu un palīdzību, uzklausa iedzīvotāju jautājumus, viedokļus un ieteikumus, kā arī nodrošina vietējām vajadzībām pieskaņotu informāciju.
 
“Europe Direct informācijas centrs Austrumlatgalē” dibināts 2013.gadā un tā vispārējais mērķis ir veicināt Eiropas Savienības informācijas pieejamību un pilsoņu viedokļu apmaiņu par visām ES darbības jomām, īpaši par tām, kas ietekmē cilvēku ikdienas dzīvi.
 
www.46.lv  
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"