46.lv
Piektdiena, 2024. g. 29. marts 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Agija, Aldonis/ Трохим, Иван
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

LBL3 Novembra spēlētājs Renārs Bulduris (“Ezerzeme”Rēzekne)

Фото: basket.lv
26 gadus vecais Rēzeknes komandas uzbrucējs Renārs Bulduris novembrī palīdzēja uzvarēt divās spēlēs no četrām, vidēji laukumā pavadot 35 minūtes 40 sekundes, gūstot 23,3 punktus, izcīnīja 12,8 atlēkušās bumbas, izdarīja 5,8 rezultatīvās piespēles, izprovocēja 6 pretinieku piezīmes, pārķēra 2 bumbas un nobloķēja 2,3 pretinieku metienus, informē basket.lv.
“Ļoti, ļoti patīkama ziņa, bet nebūs pareizi, ja to attiecināšu tikai uz sevi. Tas ir visas komandas kopīgs panākums, jo ne jau viens pats tieku pie brīviem metieniem un kādam taču jāizmanto manas piespēles. Kopā cīnāmies, cenšamies atkārtot pērno panākumu.”
 
Pērn bijāt otrie visā līgā, šogad pagaidām esat trešie grupā – kāpēc tāda atkāpšanās?
 
Viss objektīvi. Pēc pagājušās sezonas daudzi puiši, kuri beidza sporta skolu, devās studēt. Valdis Seņkāns jau debitējis LBL 1. divīzijā. Rēzeknes 14-15 gadus vecie puiši ir vieni no labākajiem Latvijā, bet, lai veiksmīgi cīnītos ar pieaugušajiem, viņiem vēl daudz jātrenējas un jānobriest. Pamazām tiekam skaidrībā par komandas kodolu, saprotam, kā gribam spēlēt un kā panākt vēlamo. Ejam uz priekšu, bet skaidrs, ka vēl ļoti daudz darba jāiegulda.
 
Pats esi kā spēlējošais treneris?
 
Ne gluži – kā treneris mūs visus pa vietām gan treniņos, gan spēlēs labi saliek Aleksejs Grehovs. Man laukumā jābūt kapteinim – enerģijas avotam. Līdzīgas funkcijas, kā “Golden State Warriors” pilda Dreimonds Grīns. Jāpiešķiļ dzirkstelīte visai komandai arī tad, ja spēle neiet no rokas. Ar kādu danku, pārķertu bumbu. Nedrīkstu padoties pats un nedrīkstu ļaut padoties komandai.
 
Izdodas?
 
Pamazām progresējam. Vēl priekšā divas izšķirošas spēles, lai iekļūtu pirmajā finālgrupā – savā laukumā ar grupas līderi “Salacgrīvu” un izbraukumā Rugājos. Viss pašu rokās. Pēdējā laikā esam sākuši trenēties divreiz dienā, lai labāk sagatavotos.

Kāds pašam ir dzīves un treniņu ritms?
 
Dinamisks. Trenējos divreiz dienā, jo basketbols ir pārņēmis savā varā un diezin vai atlaidīs. Bet paralēli strādāju Rēzeknes slimokasē un studēju inovāciju vadību Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijas 3. kursā. Tāds jaunības maksimālisms.
 
www.46.lv  

Комментарии (0-1/1)
Kristine 07.12.2017 11:29
Super !!!
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"