46.lv
Otrdiena, 2024. g. 23. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Georgs, Jurģis, Juris/ Терентий, Яков, Александр
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Ziemassvētku labdarības tirdziņš „Cilvēks cilvēkam”

Фото: publicitātes foto
Līdz 22. decembrim darbadienās no plkst. 17.00 līdz 19.30 Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrā „Zeimuļs” Rēzeknes pilsētas Jauniešu dome organizē Ziemassvētku labdarības tirdziņu „Cilvēks cilvēkam”.
Pasākuma mērķis ir bērnu un jauniešu izstrādājumu tirdzniecība, lai sarūpētu Ziemassvētku pārsteiguma dāvanas Rēzeknes slimnīcas bērnu nodaļas pacientiem. Pagājušā gada nogalē tika iepriecinātas daudzas mazo bērnu sirsniņas, arī šogad aicinām aktīvi ziedot un pirkt pašdarinātus nieciņus.
 
Ziemassvētki ir brīnumu gaidīšanas laiks, tieši Otrajos Ziemassvētkos 26. decembrī Rēzeknes pilsētas jauniešu domes pārstāvji kopā ar Ziemassvētku vecīti iepriecinās mazās sirsniņas Rēzeknes slimnīcā. Jauniešu dome uzmundrinās ne tikai bērnus, bet arī vecākus, novēlot būt stipriem un veseliem jaunajā gadā.
Pasākuma organizatori aicina brīvprātīgos bērnus un jauniešus, Rēzeknes pilsētas pašvaldības iestāžu darbiniekus, Rēzeknes pilsētas domes deputātus, Rēzeknes iedzīvotājus aktīvi piedalīties un ziedot nelielus, pašdarinātus suvenīrus un no 12. līdz 16. decembrim nest savus darinājumus uz Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centru „Zeimuļs”.
 
www.46.lv  
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"