46.lv
Piektdiena, 2024. g. 19. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Fanija, Vēsma/ Евтихий, Платонида, Ярема
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Piedalies „Lubāna ziemas notikumā 2018”

Фото: publicitātes foto
27.janvārī, sestdienā, aicinām ikvienu ziemas mīļotāju pievienoties pasākumā „Lubāna ziemas notikums 2018”.  Izbaudīsim visi kopā ziemas priekus – slēpojot Lubāna līdzenuma nelīdzenumā, kamēr bērni un citi dalībnieki varēs izmēģināt Olimpisko spēļu cienīgas disciplīnas uz ledus. Pēc sporta aktivitātēm baudīsim gardu zupu uz ugunskura, tie, kuri garā un miesā stipri, varēs izbaudīt āliņģa priekus, lai pēc tam izkarsētos mobilajā pirtiņā.
Pasākuma norises sākums laiks/vieta: plkst. 11:00, ūdens tūrisma attīstības centrs „Bāka”, pie paša Lubāna ezera (GPS: X: 679850, Y: 6297250
Lat: 56.7843702, Lon: 26.9441132).
 
Plkst 11:20 tiks dots starts slēpošanas pārgājienam, bezsniega gadījumā būs skrējiens – gājiens ar nūjām. Distances kopējais garums ir 14 kilometri Lubāna līdzenuma nelīdzenumā.
 
Pēc pārgājiena sākuma, plkst. 11:30 būs iespēja piedalīties citās ziemas aktivitātēm, tiem, kuri nedodas slēpojienā. Būs iespēja iemēģināt Ziemas olimpisko spēļu aktivitātes mūsu interepretācijā – šorttreks, hokejs: slaloms ar ripu un sitienu vārtos, slaloms uz slidām, lauku kerlings, lauku bobslejs četriniekam, baskāju skrējiens 300m bez vecuma ierobežojumiem.
 
Sagaidot atgriežamies pārgājiena dalībniekus, no plkst. 14:00 būs pieejama garda zupa ikvienam dalībniekam. Un kas gan būtu aizraujošas ziemas aktivitātes bez āliņģa?! Tas būs izcirsts tieši priekš jums, bet pēc tam varēs sasildīties mobilajā pirtiņā.
 
Visa pasākuma garumā būs pieejamas arī iekštelpas, kur nolikt mantas, sasildīties.
 
Bērni kopā ar vecākiem varēs iepazīt Lubāna ezera apkārtni un arī izmēģināt visdažādākās ziemas aktivitātes, radīt patīkamas atmiņas, kā arī iedvesmu turpināt nodarboties ar ziemas aktivitātēm arī nākotnē.
 
Dalība pasākumā un inventāra noma ir bez maksas (iepriekš nepieciešams rezervēt!)
 
Lai pasākums ritētu raiti, būsim pateicīgi ja pieteiksieties savlaicīgi, lai varam rezervēt slēpes un citu aprīkojumu. Pieteikties var līdz 26. janvārim plkst.14.00 uz e-pastu marisvalainis@inbox.lv. Lūdzu uzrādīt vārdu, uzvārdu, dzimšanas gadu un rezervējamo inventāru. Neskaidrību gadījumā zvanīt pa tālruni 26649344 Mārim.
 
Pasākums tapis projekta „Lubāns Latvijai toreiz un tagad” ietvaros ar Latvijas Vides aizsardzības fonda finansiālu atbalstu, ko īsteno Madonas novada biedrība „Pie Kraujas”  kopīgi ar projekta partneriem – biedrībām „Aborieši” no Lubānas novada un „Lubāna vilnis” no Rēzeknes novada. Projekta mērķis ir Lubāna ezera kā dabas un kultūrvēsturiska mantojuma vērtības apzināšana un izcelšana, organizējot un veidojot pasākumus, kas balstās uz sabiedrības informēšanas, izglītošanas un sporta aktivitātēm.
 
www.46.lv  
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"