46.lv
Sestdiena, 2024. g. 20. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Mirta, Ziedīte/ Данила, Георгий
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Radošo darbu konkurss Rēzeknes bērniem un jauniešiem

Фото: publicitātes foto
Ikviens Rēzeknes iedzīvotājs vecumā no 10 līdz 25 gadiem aicināts piedalīties literāro darbu konkursā „Plūst Rēzekne – caur Tevi un mani...”, kas veltīts Latvijas valsts simtgadei.
Konkursa moto – dzejnieces Valentīnas Širinas dzejas rindas “Rēzekne mana, zaļā un sirmā”, tādējādi aicinot bērnus un jauniešus mūsu valsts simtgades gadā aizdomāties par mūsu pilsētas senatni, akcentēt tās mūsdienīgumu vai apcerēt nākotni, kādu to vēlētos redzēt tieši viņi. Tas tiek rīkots ar mērķi apzināties Rēzeknes vietu Latvijā, stiprināt lokālpartiotismu un atklāt jaunus talantus.
 
Darbus var iesniegt trijās vecuma grupās: 10–15 gadi, 16–19 gadi, 20–25 gadi. Rēzeknes pilsētas domes izvēlēta žūrijas komisija 3 cilvēku sastāvā vērtēs atbilstību tēmai, tēlainību, aktualitāti, oriģinalitāti. Balvas (dāvanu kartes) saņems 1., 2. un 3. vietas ieguvēji katrā grupā: par pirmo vietu paredzēta dāvanu karte 100 eiro vērtībā, par otro vietu – 50 eiro vērtībā un par trešo vietu – 30 eiro vērtībā. Konkursa uzvarētāji tiks nosaukti un sveikti Rēzeknes Pilsētas svētku laikā 2018. gada augustā. Labākie darbi tiks publicēti Rēzeknes pilsētas pašvaldības informatīvajā izdevumā “Rēzeknes  Vēstnesis” un izmantoti pasākumos, veltītos Rēzeknes pilsētai un Latvijas simtgadei.
 
Darbi jāiesniedz elektroniski, sūtot uz e-pasta adresi janina.dukule@rezekne.lv līdz 2018. gada 29. martam (jānorāda autora vārds, uzvārds, vecums, nodarbošanās, adrese, telefons, e-pasta adrese; ja ir skolotājs, kas palīdzēja sagatavoties konkursam, tad jānorāda skola un viņa vārds, uzvārds). Darbiem jābūt datorrakstā (apjoms – līdz 5000 rakstu zīmēm) latviešu, latgaliešu vai krievu valodā. Viens dalībnieks var iesniegt tikai vienu darbu.
 
Konkursu rīko Rēzeknes pilsētas domes Kultūras, izglītības, sporta, veselības, sociālo un darba lietu komiteja. Tā norisi koordinē – Rēzeknes pilsētas domes Sabiedrisko attiecību nodaļa (Atbrīvošanas aleja 93, Rēzekne), tālrunis papildu informācijai 64607675. Konkursa nolikums pielikumā. 

NOLIKUMS

www.46.lv  
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"