46.lv
Piektdiena, 2024. g. 29. marts 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Agija, Aldonis/ Трохим, Иван
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Rēzeknes pilsētas domē aizvadīta ēnu diena

Фото: rezekne.lv
Rēzeknes pilsētas domē 14. februārī norisinājās visā pasaulē populārais skolēnu karjeras izglītības pasākums “Ēnu diena”. Dažādu pašvaldības speciālistu darba gaitām sekoja 25 4. -12. klašu skolēni, lai iepazītos ar amatiem, kas nākotnē palīdzēs izvēlēties piemērotāko profesiju.
Rēzeknes pilsētas domē “ēnas” šogad uzņēma Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centra vadītāja Jevgenija Kušča, Rēzeknes pilsētas domes priekšsēdētājs Aleksandrs Bartaševičs, Administratīvās inspekcijas vadītājs Pāvels Savickis, Juridiskās nodaļas vadītāja Margarita Voiciša, Pārvaldes “Sociālais dienests” vadītājs Gunārs Arbidāns, Pašvaldības aģentūras “Rēzeknes Kultūras un Tūrisma centrs” direktore Jūlija Danilina, Sporta pārvaldes vadītājs Nikolajs Krilovs, Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājs Kārlis Pozņakovs un Attīstības pārvaldes vadītājs Georgijs Orlovs.
 
Vislielāko “ēnu” interesi šogad izpelnījās Rēzeknes pilsētas domes priekšsēdētājs, kurš ar savu ikdienu iepazīstināja septiņus skolēnus. Ēnu dienā piedalījās jaunieši ne tikai no Rēzeknes izglītības iestādēm, bet arī no Varakļāniem, Kārsavas un Audriņiem.
 
Pēc darbadienas, kas ilga četras stundas, visi ēnotāji un ēnu devēji tikās Rēzeknes pilsētas domes zālē, kur pārrunāja gūtos iespaidus, kā arī aizpildīja apliecinājumus par dalību Ēnu dienā. Skolēnu domas par darbu pašvaldībā dalījās – daži gribētu strādāt domē, bet citi, lai arī atzina, ka gūtas daudzas vērtīgas atziņas, tomēr gribētu izvēlēties citu darbavietu.
 
lat.46.lv  
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"