46.lv
Trešdiena, 2024. g. 24. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Nameda, Ritvaldis, Visvaldis/ Антип, Григорий, Яков
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

SDK “Viva” dejotāji plūc laurus starptautiskās sacensībās Daugavpilī

Фото: rezekne.lv
Sestdien, 17. martā Daugavpilī norisinājās starptautiskās sporta deju sacensības “Deju vilnis 2018”, kur SDK “Viva” dejotāji uzrādīja lieliskus rezultātus.
Iesācēju grupā 1. vietas ieguvēji: Ričards Zizlāns un Liāna Legajeva, Oskars Kivrāns un Valērija Kozlova, Valters Kotāns un Viktorija Zlotņikova, Nikita Diklabs un Alisa Gromova.
 
Bērni II E4 klasē finālā iekļuva un augsto 2. vietu izcīnīja Deniss Pavlovskis, Jeļizaveta Dukure.
 
Juniori I E6 klasē 2. vietas ieguvēji Kristaps Pavārnieks un Valērija Guļbinska. Juniori II E6 klasē un Juniori II D klasē St 1. vietas ieguvēji Linards Strods un Gabriella Brokāne, Juniori II D klasē La deju programmā viņiem 2. vieta. Juniori I D klasē La deju programmā 1. vietas ieguvēji Aleksejs Tretjaks un Līna Mazaļevska, St deju programmā un Juniori I – II La dejās viņiem 2. vieta. Juniori II grupā D – C St deju programmā pjedestāls pieder visiem Vivas dejotājiem – 1. vieta Rendijam Stikutam un Daniellai Čiževskai, 2. vieta Vadimam Cvetkovam un Megijai Kūkojai, 3. vieta Ardim Pujatam un Valērijai Legajevai. 5. vietas ieguvēji arī mūsu dejotāji – Ņikita Prodaņuks un Margarita Hrženevska. Juniori I-II grupā D -C La deju programmā 1. vietas ieguvēji Rendijs Stikuts un Daniella Čiževska.
 
Jauniešu C – B grupā La dejās norisinājās Latvijas Kausa izcīņas posms, kur 1. vietu ieguva Daniils Buinickis un Darja Dmitrijeva, 3. vietu izcīnīja Jānis Cīrulis un Everita Lempa. St deju programmā 2. vieta Daniilam un Darjai un 4. vieta Jānim un Everitai.
 
Kopvērtējumā par vislielāko pāru skaitu SDK “Viva” ieguva 3. vietu.
 
Apsveicam visus dejotājus un vecākus ar lieliskiem panākumiem!
 
www.46.lv  
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"