46.lv
Ceturdiena, 2024. g. 28. marts 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Ginta, Gunda, Gunta/ Александр, Денис
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Aicinā uz interaktīvu semināru jaunajiem un topošajiem uzņēmējiem “Viņpus izrāviena”

Фото: rezeknesnovads.lv
Rēzeknes novada pašvaldības lielajā zālē 5. aprīlī notiks interaktīvs seminārs par biznesa uzsākšanu un attīstību “Viņpus izrāviena”, ko vadīs uzņēmēja, pasniedzēja un biznesa trenere Tatjana Boguševiča. Semināra laikā ikviens interesents varēs uzzināt, kā radīt labu biznesa ideju, celt savas produkcijas konkurētspēju un veicināt uzņēmējdarbības attīstību.
Semināra vadītāja Tatjana Boguševiča ir pārliecināta, ka, pateicoties sociālajiem tīkliem un viedtālruņiem, sākt un attīstīt savu biznesu vēl nekad nav bijis tik viegli un aizraujoši. “Sākuma kapitālam vairs nav lielas nozīmes. Visu izšķir vēlme un zināšanas,” atzīst T.Boguševiča.
 
Seminārs ir domāts ikvienam, kurš plāno uzsākt savu uzņēmējdarbību vai dibinājis savu uzņēmumu pēdējo piecu gadu laikā. Pasākuma apmeklētājiem būs iespēja saprast, no kādiem elementiem sastāv veiksme biznesā un kas ir nepieciešams sapņa realizēšanai un panākumu gūšanai.
 
Semināra norises datums: 5. aprīlis
Pieteikšanās: līdz 2.aprīlim, reģistrējoties ŠEIT
Norises vieta: Rēzeknes novada pašvaldības lielajā zālē
Laiks: plkst.10.00 – 15.30
Organizē: Europe Direct informācijas centrs Austrumlatgalē.
 
 
Tatjana Boguševiča dibināja savu pirmo uzņēmumu Latvijā 24 gadu vecumā, astoņu gadu laikā izgājusi pilnu biznesa attīstības ciklu, izveidojot veselu nozari un pārdodot savu uzņēmumu kā lielāko savā jomā. Tatjanai ir doktora grāds politikas zinātnē. Viņa pasniedz divās universitātēs un attīsta savu jaunu starptautisko uzņēmumu. Kā biznesa trenere Tatjana ir palīdzējusi izveidot Latvijā vairāk nekā 30 jaunus uzņēmumus.
 
www.46.lv  

Комментарии (0-1/1)
cilvēks 27.03.2018 12:45
Pieteikšanās anketā rakstīts jautājums organizācija.. aizpildīt obligāti... Bet rakstīts virsrakstā "Semināra laikā ikviens interesents varēs uzzināt, kā radīt labu biznesa ideju, celt savas produkcijas konkurētspēju un veicināt uzņēmējdarbības attīstību."
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"