46.lv
Piektdiena, 2024. g. 19. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Fanija, Vēsma/ Евтихий, Платонида, Ярема
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Rēzeknes kikbokseri atved piecas medaļas no Lietuvas

Фото: rezekne.lv
No 23. līdz 25. martam Lietuvā notika ikgadējās starptautiskās kikboksa sacensības “Lietuva Open – 2018”. Šogad tajās piedalījās 246 sportisti no Polijas, Lietuvas, Latvijas, Igaunijas, Krievijas, Baltkrievijas un Moldāvijas. Latvijas izlases sastāvā bija arī 6 mūsu sportisti.
Cīņas notika pēc pasaules pirmsolimpiskās organizācijas WAKO noteikumiem un tās paspārnē. Mūsu cīkstoņi piedalījās šādās sadaļās: kick-light, full-contact un K1. Pieci no viņiem atgriezās ar medaļām. Turklāt Kristers Zelčs izcīnīja zeltu, piedaloties uzreiz divās disciplīnās – K1 un KL. Zelta godalgas savās kategorijās arī Antonam Aleksejevam un Romānam Glušņovam. Bronzas godalga šoreiz Ričardam Dukulim. Finālā lieliski cīnījās, kļūstot par uzvarētāju, mūsu Dairis Adejanovs, pieveicot vietējo favorītu ar skaistu un tehnisku nokautu. Viņi visi trenējas mūsu treneru Vladimira Jeršova un Nikolaja Pušņakova vadībā. Nākamās sacensības mūsu kikbokseriem būs jau pēc 2 nedēļām Moldāvijā. Treneru padome šobrīd nosaka sastāvu.
 
Īpašs paldies Valērijam Šerkinam (SIA “MS-IDI”), Arvīdam Zelčam un Rēzeknes pilsētas domei par palīdzību brauciena organizēšanā uz šīm sacensībām.
 
www.46.lv  
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"