46.lv
Ceturdiena, 2024. g. 28. marts 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Ginta, Gunda, Gunta/ Александр, Денис
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Iepazīsti savu nākotni RTA Informācijas dienā

Фото: rta.lv
6. aprīlī Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijā (RTA) norisināsies ikgadējais Informācijas dienas pasākums, kura laikā varēs uzzināt vairāk par sev interesējošām studiju programmām, kā arī rast atbildes uz jautājumiem, kas saistīti ar studentu dzīvi un studiju procesu RTA.
Atnāc un klātienē pārliecinies par to, ka akadēmijas telpas ir piepildītas ar īpašu zināšanu auru, mācībspēkiem, kas ir savas nozares profesionāļi, kā arī ar mērķtiecīgiem un azartiskiem studentiem.
 
Programmā:
  • 12.00 RTA, Atbrīvošanas alejā 115 (222. telpā, aktu zālē) notiks Informācijas dienas atklāšana – varēs uzzināt par studiju iespējām, valsts finansētajām budžeta vietām, uzņemšanas nosacījumiem, dienesta viesnīcu, studiju un prakses iespējām ārzemēs, kā arī studentu ikdienas gaitām.
  • No plkst. 12.30 līdz 15.00 aktu zālē – darbosies informatīvie stendi, kuros studenti un mācībspēki sniegs aktuālo informāciju un atbildēs uz skolēnu jautājumiem.
  • No plkst. 13.00 līdz 14.30 – Interaktīvi praktiska studēšanas prasmju apgūšana “Esmu gatavs studēt!” Pieteikšanās skolēniem līdz 3. aprīlim uz e-pastu san@rta.lv
  • No plkst. 12.30. līdz 15.00 – varēs nofotografēties īpašā RTA fotostūrītī, piedalīties studentu rīkotos konkursos.
  • 14.30 līdz 15.00 notiks Inženieru fakultātes laboratoriju apskate.
  • 15.00 līdz 16.00 – zibakcija „Dziesma Latvijas simtgadei” un muzikāli pārsteigumi no dziedātāja un dažādu TV šovu dalībnieka Mārtiņa Stroda.
  • Atklātā lekcija pedagogiem:
  • Plkst. 12.30 līdz 14.30 – "Prieks un izvēle - lasītprasmes veicināšanas sabiedrotie" (prof. Sanita Lazdiņa) un „Iepazīsti medijpratības pasauli” (Mg. paed., Mg.philol., Inga Kaļva- Miņina)
Informācijas dienā pedagogiem būs iespēja radoši pilnveidot profesionālo kompetenci, piedaloties RTA Mūžizglītības centra (MIC) piedāvātajā atklātajā lekcijā. Par apmeklēto atklāto lekciju skolotājs varēs saņemt RTA MIC apliecību. Pieteikšanās līdz 2.aprīlim, e-pastā norādot vārdu, uzvārdu un skolu. Pieteikumus sūtīt uz e-pastu: san@rta.lv
 
www.46.lv  
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"