46.lv
Piektdiena, 2024. g. 19. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Fanija, Vēsma/ Евтихий, Платонида, Ярема
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Sākas pieteikšanās Lielajai Talkai

Фото: rezekne.lv
Vides sakārtošanas pasākums “Lielā Talka 2018” norisināsies 28. aprīlī no plkst. 9.00 līdz 15.00 vienlaicīgi visā Latvijā. Dažādas pašvaldības, izglītības iestādes, organizācijas, uzņēmumi, kā arī brīvprātīgie entuziasti ikvienā pilsētā un novadā organizē kolektīvas talkas, oficiāli reģistrē tās Lielās Talkas mājaslapā un piesaka savas Talkas atbildīgo personu.
Ja ir vēlme reģistrēt talkošanas vietu, pirms tam to jāsaskaņo ar konkrētās pašvaldības koordinatoru un tad jāreģistrē mājaslapā talkas.lv. 28. aprīlī ir iespēja pievienoties kādai no reģistrētajām talkošanas vietām.
 
Talkas dienā būs nepieciešami atkritumu maisi. Maisus bez maksas būs iespējams saņemt 28. aprīlī ikvienā www.talkas.lv reģistrētajā talkas norises vietā pie talkas atbildīgā vai koordinatora.
 
Talkas norisi kopumā (tajā skaitā savākto atkritumu izvešanu) pilsētā pārrauga Lielās Talkas koordinators – Rēzeknes pilsētas domes Pilsētas saimniecības pārvaldes vides pārvaldības speciāliste Natālija Siņicina, tālrunis 64607684, e-pasts: natalija.sinicina@rezekne.lv.
 
www.46.lv  
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"