46.lv
Ceturdiena, 2024. g. 25. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Bārbala, Līksma/ Зиновий, Давид, Иван
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Ludzas ielā drīz sāksies pārbūves darbi

Фото: rezekne.lv
Ceturtdien, 12. aprīlī tika parakstīts būvdarbu līgums ar SIA “Ceļi un tilti” par Ludzas ielas pārbūves darbiem Rēzeknē. Šobrīd tiek kārtota dokumentācija būvdarbu uzsākšanai un tiek izstrādātas satiksmes organizācijas shēmas, par informācija tiks sniegta vēlāk. Kā pastāstīja Rēzeknes pilsētas domes Attīstības pārvaldes vecākais projektu vadītājs Imants Mekša, būvdarbus plānots uzsākt 7. maijā.
Būvprojekta ietvaros Ludzas ielā ir paredzēts nomainīt apgaismojuma sistēmu, uzstādot jaunus apgaismojuma balstus, esošie gaismas ķermeņi tiks saglabāti. Tiks ierīkota arī lietus kanalizācijas sistēma ar smilts un naftas produktu filtra aku. Ielas braucamā daļa būs 7 metrus plata – 3,5 m katra josla. Līdz ar to gājēju trotuāri kļūs platāki un ērtāki gājējiem. Lai novērstu patvaļīgu transportlīdzekļu novietošanu ielas brauktuves zonā, blakus esošajai auto remontdarbnīcai Ludzas ielā paralēli brauktuvei plānots izbūvēt 6 stāvvietas. Līguma summa ir 631 976,98 eiro (bez PVN).
 
Būvdarbi tiks īstenoti Latgales ielas pārbūves projekta “Latgales ielas posma no Daugavpils ielas līdz Kr.Barona ielai un Ludzas ielas infrastruktūras pārbūve, uzlabojot Rēzeknes pilsētas satiksmes funkcionalitāti un nodrošinot teritorijas uzņēmējdarbības attīstībai” Nr. 6.1.4.2/17/I/001 ietvaros.
 
Ludzas ielas pārbūves termiņš ir 10 mēneši, neieskaitot tehnoloģiskos pārtraukumus. Būvuzraudzību nodrošina SIA “Baltline Globe” atbildīgais būvuzraugs Jurijs Gruduls, autoruzraudzību – SIA “KEM” atbildīgais autoruzraugs Mārtiņš Kiščenko.
 
www.46.lv  
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"