46.lv
Trešdiena, 2024. g. 17. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Rūdis, Rūdolfs, Viviāna/ Георгий, Зосим
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Latvijas simtgadei veltīts velobrauciens

Фото: no VRK un VRK arhīva
5.maijā Valsts robežsardzes koledžas (VRK) un Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijas (RTA) personāls devās vienas dienas draudzības velobraucienā. Velobrauciens ar distances garumu 100 km tika veltīts Latvijas simtgadei. Tam tika īpaši izstrādāts maršruts: Kaunata – Dubuļi – Ezernieki – Andrupene – Puša – Malta – Zosna – Lipuški – Kaunata, kas ir līdzīgs Latvijas kontūrai.
Velobrauciena dalībnieku sastāvā bija VRK pārstāvji: Andris Āboliņš, Uldis Barkāns, Daiga Kupcāne, Jans Pavlovičs, Artis Vītols un RTA pārstāvji – Ilga Šuplinska, Māris Justs, Ivars Matisovs, Jāzeps Korsāks un Jekaterina Borisovska-Cvetkova. Pa ceļam velobrauciena dalībniekiem pievienojās arī Valsts robežsardzes direktors Mariks Petrušins un Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijas rektors Edmunds Teirumnieks.

 
Pavadot ceļā vairāk kā 11 stundas uz asfalta un grunts ceļiem, ar ceļavēja un pretēji, mainot ceļā pārdurtās riepas, visi velobrauciena dalībnieki veiksmīgi finišēja Kaunatā.

 
Velobrauciena mērķis ir veicināt Valsts robežsardzes, VRK un RTA tēla atpazīstamību sabiedrībā, popularizēt veselīgu dzīvesveidu un veicināt patriotisko audzināšanu.
 

 
www.46.lv  
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"