46.lv
Piektdiena, 2024. g. 29. marts 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Agija, Aldonis/ Трохим, Иван
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

2017. gadā slimnīca piesaista Eiropas finansējumu un saņem TOP 500 apbalvojumu

Фото: rezekne.lv
2017. gadā SIA „Rēzeknes slimnīca” ieņēmumi sastādīja 12 719 199 eiro, jeb par 10% vairāk nekā 2016. gadā. Aizvadītajā gadā, nodrošinot optimālu valsts kvotu izpildi, slimnīcas ambulatoro veselības pakalpojumu izpilde sastādīja 100%, savukārt stacionāro – 99%. Jāatzīmē, ka pērn, pamatojoties uz iedzīvotāju radīto pieprasījumu un uzņēmuma speciālistu iespējām sniegt šos pakalpojumus, vairākkārtīgi tikai palielināts kvotu apjoms.
Pērn SIA „Rēzeknes slimnīca” Neatliekamās medicīniskās palīdzības un pacientu uzņemšanas nodaļā vērsušies par 5% vairāk pacientu nekā 2016.gadā, jeb 24 691 pacients. Savukārt ambulatori apkalpoti 54 053 pacientu (t.s. 13 493 bērni) jeb par 7,5% ambulatori apkalpoto pacientu vairāk nekā 2016. gadā. Kopumā aizvadītajā gadā valsts apmaksāto veselības aprūpes pakalpojumu ietvaros veiktas 5 333 operācijas, kas ir par 17% vairāk salīdzinot ar iepriekšējo gadu.
 
Aizvadīto gadu SIA „Rēzeknes slimnīca” noslēdza ar 662 743 eiro lielu peļņu, kuru paredzēts novirzīt jaunu pakalpojumu attīstībai, slimnīcas infrastruktūras labiekārtošanai un materiāltehniskās bāzes attīstībai un personāla kvalifikācijas un atalgojuma palielināšanai.
 
Nozīmīgākais notikums 2017. gadā ir projekta „Uzlabot kvalitatīvu veselības aprūpes pakalpojumu pieejamību, attīstot veselības aprūpes infrastruktūru SIA “Rēzeknes slimnīca”” izstrāde, kur mērķtiecīgas cilvēkresursu pārvaldības un augstas darba kapacitātes rezultātā izdevies saņemt 4 120 922,58 eiro lielu finansējumu projekta realizācijai.
 
Par ieguvumu ne tikai uzņēmumam, bet galvenokārt pacientiem, uzskatāms, ka SIA „Rēzeknes slimnīca” ieguvusi IV līmeņa, jeb reģionālās daudzprofilu slimnīcas statusu, kur tiek nodrošināta darbība 13 obligātajos profilos un vismaz astoņu specialitāšu ārstu diennakts dežūras.
 
2017. gadā izveidots Latgalē vienīgais stomas un brūču aprūpes kabinets, kā arī diabēta apmācības kabinets. Mērķtiecīgi strādājot pie jaunu pakalpojumu ieviešanas, slimnīcā ir paplašināts otorinolaringoloģisko operāciju klāsts bērniem un pieaugušajiem. Iepriekšminētajiem pakalpojumiem saņemts valsts finansējums. Jāpiebilst, ka šie ir vērā ņemami ieguvumi ne tikai Rēzeknes, bet visa reģiona veselības aprūpē, jo iepriekš šāda veida pakalpojumus varēja saņemt tikai aiz reģiona robežām.
 
Par aizvadītā gada ieguvumu uzskatāms arī valsts pasūtījums piecu rezidentu apmācībai, ko finansē no valsts budžeta līdzekļiem. Aizvadītajā gadā slimnīcā darbu sākuši vairāki jauni speciālisti: dermatologs, ģimenes ārsts, ķirurgs, narkologs, nefrologs, neirologs, pneimonologs un radiologs-diagnosts.
 
Izvērtējot SIA „Rēzeknes slimnīca” izaugsmi un stabilo dinamiku, 2017. gadā uzņēmums saņēma prestižo laikraksta „Dienas Bizness” un „Lursoft” Latvijas lielāko uzņēmumu TOP 500 balvu.
 
Būtiskākie 2018. gadā izpildāmie uzdevumi ir virzīti uz veselības veicināšanas pasākumu īstenošanu prioritārajās veselības aprūpes jomās, ārstniecības un ārstniecības atbalsta personu pieejamības uzlabošanu, kā arī veselības pakalpojumu pieejamības uzlabošanu, attīstot veselības aprūpes infrastruktūru.
 
www.46.lv  

Комментарии (0-1/1)
Oho 18.05.2018 09:06
Top menedžerei top apbalvojums! Kādu apbalvojumu saņems Bartaševičs par miljonu "piesaisti" un mūsu maciņu iztukšošanu vairàku paaudžu garumà? Cik miljoni jau ieripojuši Latgalijas brāļu kabatās? Kāpēc par to klusē?
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"