46.lv
Trešdiena, 2024. g. 17. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Rūdis, Rūdolfs, Viviāna/ Георгий, Зосим
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Aicinā Rēzeknes iedzīvotājus pieteikties bezmaksas smēķēšanas atmešanas nodarbībām

19.06.2018
Aicinām Rēzeknes un Rēzeknei tuvējo apkaimju pieaugušos iedzīvotājus, kuri vēlas atmest smēķēšanu, pieteikties smēķēšanas atmešanas grupā. Nodarbības būs bez maksas un notiks no 17. jūlija līdz 7. augustam, Atbrīvošanas aleja 93, Rēzeknē, Rēzeknes pilsētas domes telpas, 134. kab., pirmajā stāvā.
Informatīvā smēķēšanas atbalsta grupas nodarbība notiks otrdien, 17. jūlijā no plkst. 18.00 – 19.30. Tās laikā būs iespēja iepazīties ar grupas vadītāju, kvalificētu psiholoģi Ingu Dreimani, kā arī uzzināt vairāk par turpmākām nodarbībām. Pārējās 3 atbalsta grupas nodarbības plānotas vienu reizi nedēļā, otrdienās, sākot no 24. jūlija, no plkst. 18.00 – 21.00.
 
Uz nodarbībām aicinām ikvienu pilngadīgu, smēķējošu Rēzeknes un Rēzeknei tuvējo apkaimju iedzīvotāju, kurš vēlas atmest smēķēšanu vai ir saņēmis veselības aprūpes speciālista rekomendācijas pārtraukt smēķēšanu un ir motivēts to darīt.
 
Aicinām pieteikties gan tos, kuri pirmo reizi domā par smēķēšanas atmešanu, gan arī tos, kuri jau kādreiz mēģinājuši atmest, bet nav izdevies. Nodarbību laikā speciālista vadībā būs iespēja saņemt palīdzību un atmest smēķēšanu, kā arī apgūt jaunas iemaņas, kā veiksmīgi pārvarēt vēlmi atsākt smēķēšanu pēc atbalsta grupas nodarbību noslēguma.
 
Aicinām pieteikties, izmantojot interneta vietni www.nesmekesu.lv vai sūtīt pieteikumus uz e-pasta adresi atbalsts.atmesanai@gmail.com, e-pastā norādot sekojošu informāciju – “Vārds, uzvārds, tālr. numurs, – Rēzeknes grupa”. Jautājumu gadījumā aicinām sazināties ar organizatoriem, zvanot uz tālruņa numuru – 26180109.
 
Vairāk informācijas: ESparveselibu.lv, nesmekesu.lv
 
www.46.lv  
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"