46.lv
Ceturdiena, 2024. g. 28. marts 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Ginta, Gunda, Gunta/ Александр, Денис
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Pasniegti pirmie Apliecinājumi par brīvprātīgā darba veikšanu

Фото: rezekne.lv
Ceturtdien, 28. jūnijā Rēzeknes Nacionālo biedrību kultūras namā kopā ar ASV vēstniecības pārstāvjiem Rēzeknes pilsētas jauniešiem tika pasniegti pirmie desmit Apliecinājumi par brīvprātīgā darba veikšanu! Jaunieši veica brīvprātīgo darbu gada laikā līdz šā gada 31. maijam. Lai saņemtu Apliecinājumu, jaunieši tika aicināti piedalīties izvērtēšanas pasākumā Rēzeknes Nacionālo biedrību kultūras namā 14. jūnijā, kuru vadīja biedrības “Jauniešu Čemodāns” pārstāve Liāna Merņaka.
Apliecinājums ir pilsētas mēroga dokuments, kuru apstiprināja Rēzeknes pilsētas domes priekšsēdētāja vietniece izglītības, kultūras un sociālajos jautājumos Lidija Ostapceva.
 
Tā kā jaunieši izmantoja “Jauniešu Čemodāna” projektā “L.A.B.S.” izstrādātās Brīvprātīgā darba grāmatiņas, tad izvērtēšana norisinājās raiti un nostrādātās stundas bija ērti saskaitīt. Atzīmēsim, ka ideja par Apliecinājumu nepieciešamību radās pašiem pilsētas jauniešiem, un viss process balstās uz neformālās izglītības principiem.
 
Mēs aicinām visus pilsētas jauniešus saņemt Brīvprātīgā darba grāmatiņas Rēzeknes Nacionālo biedrību kultūras nama kasē un fiksēt savus darbiņus, lai nākošgad ap šo pašu laiku arī varētu saņemt Apliecinājumus.
 
www.46.lv  
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"