46.lv
Otrdiena, 2024. g. 23. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Georgs, Jurģis, Juris/ Терентий, Яков, Александр
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Agneses Zeltinas “Soulstones” rotu kolekcijas Rēzeknē

Фото: rezekne.lv
Piektdien, 20. jūlijā plkst. 15.00 Latgales Kultūrvēstures muzejā (Atbrīvošanas alejā 102) aicinām uz tikšanos ar Agnesi Zeltiņu un “Soulstones” rotu kolekciju izstādes atklāšanu!
Izstāde Rēzeknē apskatāma no 20. jūlija līdz 1. septembrim.
Agnese Zeltiņa ir slavena latviešu aktrise, pasākumu vadītāja un žurnāliste. Viņa ir strādājusi Latvijā, Krievijā, Itālijā un Holivudā, piedaloties dažādos projektos sākot no seriāliem, raidījumiem, šoviem un filmām līdz pat teātra izrādēm u.c.
 
Agnese Zeltiņa savu zīmolu “Soulstones” atklāja 2013. gadā, produkti uzrunāja katras sievietes sirdi un viņas kompānija kļuva slavena un pieprasīta ātrāk nekā paredzēts. Viņas tēvs arī bijis juvelieris, tādēļ rotaslietu veidošanu viņa redz kā savu sirds darbu. Iedvesmojoties no Itālijas, produkcijas apjomi drīz vien sāka pieaugt gan dizainu, gan ideju ziņā.
 
Agnese saka: “Rotaslietu veidošana man ir kā meditācija, kā terapija. Tā nomierina dvēseli un prātu. Man patīk ideja, ka sievietes valkās manis radītās greznumlietas; mani patiesi laimīgu padara apziņa, ka man ir iespēja likt sievietēm justies īpašām un glaunām. Modelēt un radīt Soulstones produkciju ir mans sirds darbs. Gluži kā šķipsniņa garšvielu vai cukura spēj padarīt ēdienu par meistardarbu, kripata mīlestības pārvērš parastus materiālus mākslas darbā”.
 
Soulstones by Agnese Zeltiņa šogad svinēs savu 5 gadu jubileju. Šo gadu gaitā ir radīts daudz brīnumainu un unikālu darbu, tāpēc sadarbībā ar Latgales Kultūrvēstures muzeju līdz pat 1. septembrim būs iespēja aplūkot Agneses Zeltiņas radītās rotas un iepazīties ar tām. Stāstos par mīlestību uz Itāliju, tur piedzīvoto, gūto iedvesmu, par to kā viss sākās un turpinās šodien.
 
Izstādes atklāšanas dienā 20. jūlijā būs iespēja iegādāties rotas par īpašām cenām un satikt pašu Agnesi Zeltiņu!
 
Plašāka informācija par Soulstounes https://soulstonesshop.com/
 
www.46.lv  
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"